ZenFone 5 değiştirilmeli mi?

Hocam 4500 TL bütçe varken bu 3 cihaz çok saçma değil mi sizce de arkadaş kaliteli istemiş 4500'lere çok daha kaliteli cihazlar bulunamazmı 3 cihazda çok kaliteli evet ama 3500 TL'ye göre kaliteli hatta bazıları 4000 diyelim 2 cihaz zaten direkt olarak plastik malzeme kalitesi ile batırıyor.
Hadi Realme 7 M51 bir şey denilmez ama X3 nedir ya lütfen ya lütfen.

POCO X3 ses kalitesi kamera ve ekran kalitesiyle fiyatıyla rakipsiz şu an dediğim 2 cihazla da kapışıyor 4000-5000 arasına amiral gemilerinin özellikleri kısılmış Lite telefonlarını alacağıma bu 3 cihaz daha alınası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Xiaomi cihaz düşünmüyorum, garantisi ve yazılım sorunları yüzünden. M51'i de listeme ekledim, teşekkürler. Realme 7 Pro'nun yazılımsal sorunları olduğunu duydum, OneUI gibi bir arayüz istiyorum ben, memnun eder mi?

Malzeme kalitesi evet önemli benim için, ancak fiyatının hakkını sonuna kadar verebilecek bir cihaz ise 3500 seviyesi sorun oluşturmaz.
Yakın çevremde Realme 5 Pro kullanan var çok memnun kendisi CoD mobile oynarken felan izledim kendisini oyun akıyordu kaldıki 7 Pro çok daha iyi olacaktır ondan
 
Son düzenleme:
Hocam bence SE2'ye bir şans verin. Ekosistem değişimi de olmuş olur ve bu bütçede kamera ve yazılım önceliğiniz de varken alternatifi yok gibi. Performans konusuna değinmedim ama o konuda da oldukça iyi.
 
Hocam bence SE2'ye bir şans verin. Ekosistem değişimi de olmuş olur ve bu bütçede kamera ve yazılım önceliğiniz de varken alternatifi yok gibi.
SE 2020'ye şans vermek istiyorum gerçekten ama dediğim gibi ekran ve batarya korkutuyor. Ekranın aşırı küçük geleceğini düşünmüyorum ama ekran oranı can sıkabilir gibi duruyor, şuan kullandığım Zenfone 5'in ekran oranının daha büyük olması korkutuyor.
Güzel bir alternatif bulamazsam SE2 seçeceğim gibi duruyor, hayırlısı.
 
SE 2020'ye şans vermek istiyorum gerçekten ama dediğim gibi ekran ve batarya korkutuyor. Ekranın aşırı küçük geleceğini düşünmüyorum ama ekran oranı can sıkabilir gibi duruyor, şuan kullandığım Zenfone 5'in ekran oranının daha büyük olması korkutuyor.
Güzel bir alternatif bulamazsam SE2 seçeceğim gibi duruyor, hayırlısı.
SE2'nin bana göre tek eksisi ekran çözünürlüğü. Batarya yine bir şekilde halledilir ki ne kadar iyi kötü bilmiyorum.
 
İkinci el düşünmüyorum, teşekkürler cevabın için. SE'deki ekran ve batarya düşündürtüyor.

Aslında çok düşünecek bir şey yok sadece kullandığınız ekranın büyüklüğü daha fazla ise bir süre boyunca ekranı küçük gelecek gözünüze. Çözünürlük ve renk aralığını gözle pek ayırt edemezsiniz.
 
Merhabalar, yaklaşık 3 yıldır ZenFone 5 kullanıyorum, sorunlar çıkmaya başladı telefonumda. Mikrofonu çalışmıyor, sadece hoparlör moduna aldığımda konuşabiliyorum, kulaklık girişi çalışmıyor ve uygulamalarda donma meydana gelmeye başladı. Bu aralar dışarı çıkmadığım için mikrofon çok bir problem değil benim için, ancak değiştirip değiştirmeme konusunda ikilemler yaşıyorum.

Değiştirmeli miyim?

Değişrirmeye karar verirsem ZenFone 5 kalitesinde cihaz önerme şansınız var mı?

Telefonda çok oyun oynamıyorum, ara sıra supercell oyunları sadece. Ayda bir belki PUBG'ya da CoD. Kamera performansı önemli, hızlı çalışması ve donma yaşamaması da önemli. Bütçe için maksimum 4500'ler diyebiliriz sanırsam.

Teşekkürler şimdiden.

Kullandığım telefon;
Hocam selamlar, konuyu hortlatmış oluyorum kusura bakmayın. Elimde ekranı çalışmayan bir zenfone 5 var eğer sizdeki duruyorsa değerlendirebilme şansımız var mı?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı