TYT'nin Ekim ayında bitmesi geç mi?

revcomrade

Decapat
Katılım
17 Ekim 2021
Mesajlar
339
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Ekim ortası gibi tüm TYT konularımın bitmesi gerekiyor eğer bir sıkıntı çıkmazsa. Okulum iyi bir okul, okulda geçen zaman boş geçmiyor. Soru çözüm ve tekrarları okulda yapıyorum şu an. 12 konularını ilk döneme bitirecek öğretmenler.

Şimdi mavi diploma veren bir üniversiteye gittim diyelim dostlarım, normalde yazılım mühendisliği istiyorum, herhangi bir Avrupa anlaşmalı mavi diploma veren üniversitede 4 yıllık ortalama bir bölüm seçip buradan üniversiteyi direkt Avrupa'da okumanın yolları varmış sanırım. Ben ne yapıp edip gideceğim dostlar. Kaçmam gerek buradan gerçekten.

Bu konuda bilginiz var mı? Türkiye'den tercih yapıp sonra Avrupa'da okuyan var mı aranızda?


silent hill.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TYT için yorum yapmayacağım ama iyi bir hedefi olan birinin ocak ayına kadar TYT-AYT tüm konuları bitirmesi gerekiyor.

Bu arada fotoğrafın olayı ne?
 
Ekimde tüm TYT konularını bitirirseniz gayet iyi hocam. Geriye en az 7 ayınız kalıyor. Hadi diyelim TYT 2 ay daha uzun sürdü, kaldı 5 ay. Bu 5 ayda rahatlıkla YKS'ye hazırlanabilirsiniz. Bu 5 ay en az 17000 soru demek ve gerçekten iyi bir rakam. 12 konularını okul ile takip ederseniz ve günde 2-3 saat 12 konularına ayrırsanız iyi olur. Geri dönünce çok vaktinizi almaz. 11'e de en az 3-4 ayınız kalıyor ki gayet yeterli.
 
Ekim'de tüm TYT konularını bitirirseniz gayet iyi hocam. Geriye en az 7 ayınız kalıyor. Hadi diyelim TYT 2 ay daha uzun sürdü, kaldı 5 ay. Bu 5 ayda rahatlıkla YKS'ye hazırlanabilirsiniz. Bu 5 ay en az 17000 soru demek ve gerçekten iyi bir rakam. 12 konularını okul ile takip ederseniz ve günde 2-3 saat 12 konularına ayrırsanız iyi olur. Geri dönünce çok vaktinizi almaz. 11'e de en az 3-4 ayınız kalıyor ki gayet yeterli.

Sağ olun, cidden moral veriyor bu yazdıklarınız.

TYT için yorum yapmayacağım ama iyi bir hedefi olan birinin ocak ayına kadar TYT-AYT tüm konuları bitirmesi gerekiyor.

Bu arada fotoğrafın olayı ne?

Fotoğraf Silent Hill serisinden "I Want Love" isimli parçanın kapağı. Hoşuma giden bir şarkı ayrıca fotoğraf estetik duruyor bana göre. Onun dışında bir olayı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İzleyeceğim.

TYT için yorum yapmayacağım ama iyi bir hedefi olan birinin ocak ayına kadar TYT-AYT tüm konuları bitirmesi gerekiyor.

Bu arada fotoğrafın olayı ne?

Şubat başı gibi bitirebilirim en erken. Bu yazı pek verimli geçirmedim ne yazık ki. Yapacak bir şey yok ama.
 
YouTube'da videoları 2X'de izle, vaktin değerli.

Biraz önce bitirdim, ve gerçekten çok daha mantıklı bizim burada okumaya göre. Herkes çok öğretici demiş fakat pek öğretici bir video olduğunu düşünmüyorum. Çocuk bar fiyatlarından bahsediyor video boyunca :)
 
Sanki yurt dışında okumak için aile parası olmalı ya da çok iyi derece yapmak gerekir gibi bir algı var millette. İngilizcen biraz iyiyse bizdekinden daha kolay bir sınavla bedavaya burslu gidip okuyabiliyorsun işte. Keşke lisede bilseydim.
 

Geri
Yukarı