CPU-8 PIN Güç Bağlantısı Takılmıyor

Katılım
14 Ağustos 2016
Mesajlar
92
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 8 Pinli güç bağlantısını takar iken bir yanı takıyorum, diğer yanı takılmıyor. Diğer tarafı takıyorum, bu sefer diğeri takılmıyor. Bir türlü takılmıyor yani. Bir çözümü var mıdır ? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloları birleştirmekten kastınız nedir ? Birleştirerej takamıyorum, cpu soğutucusundan alan çok dar. Tekini takıyorum, digerini takamıyorum. Günlerdir bunun ile uğraşıyorum.
 
Valla boyuttan dolayı fotoğraf yükleyemiyorum, ama 4+4 bir girişi var. Görsellerde direk çıkıyor zaten. Yanında ufak bi çıkıntı(çentik) var.
 
Yanlışlıkla ekran kartı güç bağlantısını işlemci güç bağlantısı ile karıştırmış olabilirsiniz.
Fotoğraf yüklerseniz yardım edebiliriz.
 
Aynen böyle. 4+4 pini var, üzerinde bir çıkıntı var ve üzerinde bir şey yazmıyor. Biri takılsa öbürü takılmıyor. 2 Günde kanser oldum.
images.jpg
 
Bunda yapamayacak bir şey yok, o kabloların başlarındaki minik şeyler birbirine uyumlu olacak şekilde birleştirin. Yani iki kablonun arasında hiç boşluk kalmayacak pozisyona geldiğinde yuvaya takabilirsiniz.
 
Hocam öncelikle cpu güç bağlantısı yapacaksan arkadaşlarında söylediği gibi arasındaki minik ray sistemiyle birleştirip öyle takman gerekecek zaten takma yönünü anakartın üzerindeki pinin çentiğiyle takman gereken çentiğin eşleşmesinden anlayabilirsin.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı