Hayır, 1080P kartlar için gayet iyi bir işlemci.Giriş seviye için ideal.
Neye hayır dostum? R5 5500 giriş seviye ekran kartı için ideal yazmadım, ''R5 5500 giriş seviye'' yazdım. Ki öyle. Bunu ''düşük bütçe için ideal'' anlamında yazdım.Hayır.
Hayır, 1080p kartlar için gayet iyi bir işlemci.
5500 ile, hızını 4, 2GHz kadar çıkabiliyor.
RX 6600 / 6650XT.
RTX 3060 gibi kartları rahatlıkla besliyor.
İşlemci gerektiren oyunlarda, örnek olarak CS:GO, Valorant gibi oyunlarda 165FPS altına düşmezsiniz.
İyi işlemcidir.
Hadi hocam hadi.Neye hayır dostum? R5 5500 giriş seviye ekran kartı için ideal yazmadım, ''R5 5500 giriş seviye'' yazdım. Ki öyle. Bunu ''düşük bütçe için ideal'' anlamında yazdım.
Ekran kartları hakkında mı yorum yaptım ben, neye hayır diyorsun? RX 6600 falan besleyemez mi yazdım?
Aynı işlemciyi kullanıyorum zaten RX 6600'le, gayet iyi besliyor. 4060'ı falan da besleyebilir. Ekran kartıyla ilgili bir cümle kurmadım, işlemci giriş seviye dedim. Günümüz için giriş seviye, ''GÜNÜMÜZ''.
????Hadi hocam hadi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.