3000-3500 TL Sistem Toplama

Dual modelini önermem. Arka plakası yok ve fanları çok küçük. Strix modeli ise en son baktığım da 1753 TL ydi sanırsam. MSİ, GİGABYTE, Zotac, Evga gibi markalara yönelmen tavsiyem. GTX 1060 da en çok Mhz değeri veren Gigabyte Xtreme Gaming modeli diye hatırlıyorum. Paran yetiyorsa alabilirsin.

Bu arada AMD neden sevmiyorsun ? RX 470-480 oldukça başarılı. Şahsen ben toplayacağım sistemde RX 480 kullanacağım.
 
Şöyle söylim kardeşim sana amd sevmiyorum

Benim tek merak ettiğim işlemciyi i5 6600k yapıp asus gtx 1060 3gb lamı daha mantıklı olurdu yoksa işlemciyi i5 6400 yapıp ekran kartını 6gb yapmakmı oynadıgım oyunlar knight lol csgo crysis 2 tarzı oyunlar 3 sene götürse yeter beni ekran kartı
öyle gta5 vulkan oyunları doom gibi oyun oynayan biri değilim

Önce türlü bahaneler sıralamışsın yok PSU yeter mi yok 480 başarılı olmadı gibisinden baktın hepsi çürütüldü en sonunda ağzındaki baklayı çıkarmışsın. Keşke baştan söyleseydin sevmediğinide bu kadar tantana olmasaymış.
 
Önce türlü bahaneler sıralamışsın yok PSU yeter mi yok 480 başarılı olmadı gibisinden baktın hepsi çürütüldü en sonunda ağzındaki baklayı çıkarmışsın. Keşke baştan söyleseydin sevmediğinide bu kadar tantana olmasaymış.
evet kardeşim ben baktıgım yerlerde 480 i beklenildiği gibi bulmuyorlar herkes nvidia öneriyor sırf sevmediğimden degil ağzındaki baklayı çıkardın derken sen söylede senn fikrini alalım o zaman
 
Beklenildiği gibi bulmuyorlar mı? O baktığın yerler bu fiyata kartın Gtx 1080 performansını vermesini falan bekliyor herhalde.
 
bu ekran kartının beni 3 sene idare etcegine inanıyorum 3 sene sonra suan pahalı olanlar ztn fiyatları düşecek yenileri cıktıgı için

Dx 12 destekleyen Battlefield 1' de Rx 480 Gtx 1060' a çoğu sahnede 10 Fps fark atıyor.
benim oynadığım oyunlar csgo lol knight crysis 2 tarzı oyunlar btf fln oynamıyorum
 
Öncelikle GTX 1060 3 GB ile 6 GB arasında bir sürü fark var. 6 GB olanı alsaydın tamam derdim lakin sen 3 GB olanı almışsın ki bu ekran kartı RX480 ile yarışamaz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı