7500 TL'ye monitör tavsiyesi

Viper90

Hectopat
Katılım
16 Ocak 2019
Mesajlar
56
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

Geçenlerde bir sistem topladım. Fakat bütçe sıkıntısı nedeniyle eski Full HD TN panel monitör ile 1 ay geçirdikten sonra durum dayanılmaz bir hale geldi. 7500 TL bütçe ile alınabilecek en iyi 2K monitör hangisi şu an piyasada önerileriniz çok önemli, tek atış hakkım var ve iyi kullanmak istiyorum. IPS panel bulamadım VA paneller nasıldır hiçbir fikrim yok. Ekran kartım RTX 3070. rekabetçi oyunlar, hikayeli oyunlar karışık oynuyorum. Görüntü kalitesi en çok önem verdiğim şeylerden biri. HDR istiyorum. Nakit alacağım güvenilir oldugunu düşündüğünüz her siteden alabilirim.

Not: Kesinlikle Full HD istemiyorum. Teşekkür ederim.
 
Aralarında en iyisi Gigabyte gibi yorumladım o model nasıldır?

Üçünü de alsanız sizi pişman edeceğiniz sanmıyorum tek handikapı ölü piksel olayı. Onun için de satıcıyla iletişime geçin eğer böyle bir durumla karşılaşırsam iade alıyor musunuz servise mi gönderiyorsunuz diye. İade alan firmayı seçmenizde fayda var. Ek olarak Xiaomi'yi daha uygun fiyata Trendyol'da buldum:
 

Satıcıyı kötülemek istemem ama kullanıcıları isterim...

1696326851315.png


Yazık cidden bu kafadaki insanlara. Paranla rezil olmak bu olsa gerek.
 
Ürünün yorumlarını okudum bir kaç yerde ve neredeyse alan herkeste 2 den fazla ölü pixel çıkmış. Bu ölü pixel olayı çok miğde bulandırırmı acaba
 

Yeni konular

Geri
Yukarı