Yeni fareye alışma süreci ne kadar sürer?

Gorkemm.jk

Hectopat
Katılım
3 Mart 2021
Mesajlar
583
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, aslında bu konuyu sohbet amaçlı sizlerde aynı duyguyu yaşadınız mı sormak istiyorum uzun zamandır Rampage X jammer fare kullanıyordum bugün SteelSeries Rival 3'e geçiş yaptım ve fareyi tutunca bir garıp hissettiriyor alışamayacak gibi hissediyorum. Elim büyük değıl genel olarak claw şeklinde tutuyorum. Sizler yeni fare aldıgınızda ne gibi sorunlar yaşadınız?
 
Oyun oynuyor musun? Oynuyorsan hangi oyun?
 
Oyun oynuyor musun? Oynuyorsan hangi oyun?

Multiplayer olarak şu sıralar LoL ve CS dışında bir şey oynamıyorum boş zamanlarda RDR2 ve Bannerlord oynuyorum hocam.

Ağır bir mousetan hafif mouse geçişte sensitivity konusunda sıkıntılarım olmuştu zamanla alışırsınız.

Bende bayağı hissettim hocam cidden zor oluyor.
 
Bende de aynı şey oldu, ilk başta garip hissettirecek eğer aim gerektiren oyunlar oynuyorsan sıkıntı yaşayacaksın ama taş çatlasa 2 haftaya alışırsın ben 3-4 günde alıştım.
 
Özellikle multiplayer odaklı oyunlarda hassasiyet konusunda ve elim büyük olduğu için fareyi kavrama konusunda sıkıntı yaşamıştım. 1 2 haftaya alışmıştım.
 
Ergonomileri farklı ise alılman zor olabilir. En kaba tabirle eline oturmayan fareye alışmak zordur. Zamanında Steelseries Sensei Raw fare almıştım. Asla alışamadım ona. Yüksekliği az bir fere idi. Benim de tutuş şeklim palm diye tabir edilen. Bu sebeple bana tersti o fare.
 
Ergonomileri farklı ise alılman zor olabilir. En kaba tabirle eline oturmayan fareye alışmak zordur. Zamanında SteelSeries Sensei RAW fare almıştım. Asla alışamadım ona. Yüksekliği az bir fere idi. Benim de tutuş şeklim palm diye tabir edilen. Bu sebeple bana tersti o fare.

Evet sanki eski fare ye göre bir tık alçak umarım alışırım çok heves ederek aldım pişman olmak istemiyorum.
 
Evet sanki eski fare ye göre bir tık alçak umarım alışırım çok heves ederek aldım pişman olmak istemiyorum.
Fareyi tam kavrayarak tutuyorsan alçak fareler sıkıntı yapabilir. Elimizin doğal duruşuna ters alçak fareyi tam kavramak. Yüksekliği daha fazla olan tabiri caizse kambur gibi sırt kısmı yüksek fareler daha iyi geliyor bana.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı