Steam Türk lirası desteğini kesiyor

  • Konuyu başlatan Perax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2B
  • Görüntüleme 102B
Fiyatların artık sabit kalacak olması ve zam algısının kaybolacak olması güzel olmuş. Döviz kuruna uygun olarak fiyatları güncelleyen firmalara düşman gözüyle bakanlar vardı. Yine de bir sürü ülke için tek bir fiyatlandırma kullanılacak olması korkunç. Her ülke farklı ekonomik koşullara sahip. Bir ülkede yeni fiyatlandırma ile her şey daha uygun olacakken diğer ülkede belki iki katına bile çıkabilir. Tabii ki buradaki en büyük sorumlu, ekonomiyi batıran kişiler.
Fiyatlar sabit kalmayacak ki, döviz kuru artarsa fiyatlar da otomatik olarak artacak. Zaten fiyatlar sabit kalacak olsaydı sabit bir fiyat belirlerlerdi, olur biterdi.
 
Hikaye-aksiyon seviyorsan, yanda önerilenlerdeki beyond Two Souls'u çek hocam, fiyatını her türlü hak ediyor, ki zam yiyecektir.

Beyond Two Souls Detroit Heavy Rain hepsini Humble Bundle'dan ucuza aldım geçenlerde ama tablette Steam hesabima giriş yapmadım o nedenden gozukmuyor oyunlar.
 
İyi dayandılar, haklıydılar artık %52 düşünsün.
 
Valla dünden beri 3-4 saat filan uyudum sonra uyandım. İçinizde allah dert vermesin diyenlere olacaktır da, benim için cidden üzücü bir durum.

Yıllarca Steam profiline emek vererek rozet kasmış ve oyun koleksiyonu yapmış biri olarak harbi üzüldüm. Oyunları artık alamayacağımdan değil de oyun satın al butonuna basarken artık 10 kere düşüneceğim için. ''Acaba 2,000 TL'ye bu oyun yerine ne alabilirdim? Ulan evde de şu malzeme bittiydi acaba bu ay oyun almasam mı?'' gibisinden ikilemlerde olacağım artık.
 
Gazamız mübarek olsun, son kale de düşüyor. Olabildiğince oyun stoklayın. Şu GTA 5'i er ya da... er, almam lazım.
Suç Steam'in değil, bu hükümet ve hükümeti seçen koyunların.
 

Geri
Yukarı