En iyi aroma tadı veren elektronik sigara

Ben pod modda IPX düşünüyordum ama siz Smok NORD düşünmüşsünüz neden?

@Ludovico2x reis DC versen eklesem oradan konussak olur mu?
Hocam ben Nord serisini yıllardır takip ediyorum ve hep övgü dolu yorumlarını okudum. O yüzden Nord'un son serisini düşünüyorum. Şu an işteyim siz ekleyin akşam görüşelim, Ludovico2x olması lazım eğer olmazsa yine akşam dc nickime bakıp yazayım size. :)
 
Ben pod modda IPX düşünüyordum ama siz Smok NORD düşünmüşsünüz neden?

@Ludovico2x reis DC versen eklesem oradan konussak olur mu?

Reis niye cevap vermedin ya

Ben de araya gireyim kafanı bulandırmak gibi olmasın ama LVE Orion 2 kullanıyorum yaklaşık bir aydır, 6mg nikotinle birlikte (sen tabii ki 3mg kullan ben 1 yıldır kullandığımdan kesmedi diye artırdım) harika gidiyor. Aromaları vs çok güzel veriyor eh fiyatı da biraz ona göre pahalı. Genelde XROS 3 Mini'yle mtl (sigara) içim yapıyorum akşamları evde keyiften Orion kullanıyorum DL olarak. Sizin derdiniz sigara falan değil sizin MTL ile işiniz yok DL kullanacaksınız eğer durumunuz müsaitse öneririm cihazı.
 
Ben de araya gireyim kafanı bulandırmak gibi olmasın ama lve Orion 2 kullanıyorum yaklaşık bir aydır, 6mg nikotinle birlikte (sen tabii ki 3mg kullan ben 1 yıldır kullandığımdan kesmedi diye artırdım) harika gidiyor. Aromaları vs çok güzel veriyor eh fiyatı da biraz ona göre pahalı. Genelde xros 3 Mini'yle mtl (sigara) içim yapıyorum akşamları evde keyiften Orion kullanıyorum DL olarak. Sizin derdiniz sigara falan değil sizin mtl ile işiniz yok DL kullanacaksınız eğer durumunuz müsaitse öneririm cihazı.

Teşekkür ederim tavsiye için ama araştırmama göre IPX daha yeni ve daha iyi aroma veriyormuş. IPX alacağım sanırım
 
Merhaba arkadaşlar elektronik sigaradan anlamıyorum pek. Nargile içer gibi elektronik sigarayı keyif ve tadı için içmek istiyorum.

IPX 80-smok nova 4-uwell caliburn X - Smok morph 2
Bunlar arasındayım.

Şimdiden tavsiyede bulanan arkadaşlara teşekkürler.
Dl içim arıyorsanız caliburnu direk eleyin hocam kendisi mtl içimdir.
 
IPX 80 de karar kıldım. Ama büyük bir sorunum var. Cihazı nereden alacağım bilemiyorum. Sitelerin hiçbiri güvenli değil gibi. Yardımcı olur musunuz bu konuda.
Site ismi paylaşmak serbest değil bildiğim kadarıyla internete yatınca güvenli sitelere erişebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı