Huawei Matepad 11 vs Samsung Tab S6 Lite 2022

Nasıl çalıştığını araştırabilirsiniz, bir emülatör üzerinden Google servislerine ulaşıyorsunuz.

Sonuçta 1-2 fazla dokunuş ile istediğiniz Google uygulamalarını kullanabiliyorsunuz.

Ayrıca oynadığınız oyunlar varsa ve ilerlemeleri Google Play hesabınıza kayıtlıysa ilerlemeleri senkronize edemeyeceksiniz çünkü Google Play ile oyunları oynayamıyorsunuz.

O dediğiniz emülatör içinden oynayabilirsiniz. İlerlemeniz kaybolmaz.
Diyelim ki o emülatör de olmasaydı( ama var ) bu donanım özellikleri için oyun ilerlemeleri feda edilebilir. Sırf oyun ilerlemesi için Mercedes yerine tofaşa binilmez.
 
Sonuçta 1-2 fazla dokunuş ile istediğiniz google uygulamalarını kullanabiliyorsunuz.

O dediğiniz emülatör içinden oynayabilirsiniz. İlerlemeniz kaybolmaz.
Diyelimki o emülatör de olmasaydı( ama var ) bu donanım özellikleri için oyun ilerlemeleri feda edilebilir.
Hocam bildikleriniz maalesef yanlış. Bilgilenmek isteyen arkadaşlar bu videoyu izleyebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam dediğiniz kısıma videonun 11.45 dakikasında ulaşabilirsiniz.
 
Hocam bildikleriniz maalesef yanlış. Bilgilenmek isteyen arkadaşlar bu videoyu izleyebilir.

GSpace gibi farklı emülatörler denenebilir. İllaki GBox kullanmaya gerek yok. PUBG gibi oyunlarda hesaplara farklı giriş yöntemleri eklenebilir. İllaki bir şekilde çözülür. Rise of kingdoms oyununudaki 50 milyon güçlük hesabınızla telefonunuzdan oynasanız da olur.

Sırf oyun ilerlemesi için 4 GB RAM'li ve 732G'li cihaz alınmaz. Özellikle 865'li ve 6GB Ram'e sahip bir cihaz alabilecek durumdayken 732G'li ve 4GB Ram'e sahip bir cihazın yanına bile yaklaşılmaz.
Tek geçer sebep kalemdir.
 
Biraz daha üst fiyata bu var. İşlemcisi Snapdragon 865. Ekran 120Hz IPS 2K çözünürlükte. S6 Lite'dan kat kat daha iyi. Klavye de dahil.
Matepad 11.5 daha mantıklı. Armv9 destekli çünkü 7 gen 1. RAM'i de LPDDR5 ek olarak.
 
çok teşekkür ederim, peki herkesin matepad 11 önermesinin sebebi ne hocam size denk gelmesem ben de sipariş geçmiştim bilmediğinden mi insanlar
SD 865, bazı konularda 7 Gen 1'den üstün (ISP gibi, CPU çekirdeğinin gücü gibi). Fakat, 7nm TSMC üretimi ve 2019 model. O ise 2022 model ve 4nm Samsung üretimi. Ayrıca o ARMv8.x gibi neredeyse 10 yaşında bir mimariye, 7 Gen 1 ise ARMv9 gibi daha 1.5 senelik bir mimariye sahip. Ayrıca GPU MHz'si SD 865'den daha iyi mesela. İkisi de birbirine çok benzer SoC modelleri. Onların önerme sebebi CPU performansı fakat gözle görülür hiçbir fark yok çünkü aradaki fark az (birazcık güçlü). Ona bakarak önermiştir size çoğu ama dediğim gibi fark çok az.

Onun haricinde, 10W şarja sahip maalesef. Bu açıdan kötü tabi MatePad 11'den. Ekran çözünürlüğü de bir tık düşük fakat ikisi de 2K+ 120Hz IPS LCD. Onun haricinde aynı zaten. 4 senelik bir SoC'a yatırım yapılmaz CPU gücü biraz daha yüksek ya da 22.5W hızlı şarj var diye cihazda.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı