Anonymous Çeviri aylık üyeliği 85,5TL'den 108,5TL'ye zamlandı

Yamalara erişiminiz açılıyor türkçesi olmayan oyunları Türkçe yapabiliyorsunuz. Ben az buçuk ingilizcem ile çoğu oyunu oynuyorum yamaya bu saate kadar para vermedim bundan sonra da vermeyi pek düşünmüyorum açıkçası.
Yamayı bedava indirmeye alışmışım acayip tuhaf geldi. Ama İngilizce sıkıntım olmadığından tamamen gereksiz benim açımdan.
 
Normalde insanların gönüllü yapması gereken işi parayla yapıp bir de iyilik yapıyormuş gibi dolaşıyorlar pek bir olayları yok oyunu Türkçeye çeviriyorlar o kadar.
Yama gönüllü yapılacak diye bir kural yok. Zor bir iş bu. Para istemeleri normal.

Aslında çoğu yasak geçen gün bir oyun belgeselinde öğrenmiştim oyun dosyalarına karışmak suç teşkil ediyor.
Oyunu cracklemek içinse evet. Buna karar veren firma aslında. Dil yaması çoğu firmanın işine gelir.
 
Yama gönüllü yapılacak diye bir kural yok. Zor bir iş bu. Para istemeleri normal.

Yanlış anlamayın ama bir dili diğer dile çevirmenin nesi zor? Zaten eskiden çevirmenlerin amacı Türk oyuncuların oyun oynayabilmesiydi gönüllüydü sonrasında çıkan paralı mevzusuyla çoğu çeviri grubu kapandı.
 
Tek sefer değil aylık abonelik. Ay geçince oyunun yaması güncellemeden sonra falan sıkıntılı hale gelirse tekrar almak durumunda kalırsın
Haklısınız ancak bir kere üyelik aldım ve 3 oyun için çeviri indirdim. Hepsinde halaa sorunsuz oynuyorum. Oyunlara güncelleme gelmemesi benim için artı oldu. Bitincede yüzlerine geri bakar mıyım bilemiyorum.
 
Yama işleriyle uzun zamandır çok alakam yok, Anonymous çevirinin paralı olması bana daha şaşırtıcı geldi.

Napacaktı babanın hayrına oyunu çevirelim mi diyeceklerdi. Adamlar emek veriyor haklılar.

Bence yanlış olan konu: mesela 1 tane oyunun çevirisini istiyorum sat abi 15TL'ye ben neden her yama için 105 TL ödüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı