Yurt dışı iPhone alınır mı?

lensi

Decipat
Katılım
16 Ekim 2022
Mesajlar
1.351
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, sizce yurt dışı iPhone,
Alınır mı? Bu yıl bilmem artık yurt dışı kullanılmayacak deniliyordu, Türkiye de yaşayanlar ilaki bir yolunu bulmuşlardır, sizce.
Yurt dışı iPhone 12 alınır mı?
 
Eğer kayıt yaptırmayacaksan mantıksız.

Evet bence de mantıksız bende aldım yurt dışı 12 Pro Max. Yılbaşından sonra satacağım, yurt dışı telefonla uğraşılmaz şun 2 tane telefon kullanıyorum ne kadar iphondan memnun olsam da yurt dışı olması canımı sıkıyor. Bende almadan önce sorun etmedim yurt dışı olmasını ama yok kullanmam artık.
 
Hocam benim kuzenim geçen sene iPhone 11 aldı kaçak, ve kendisi şu anda bile aktif kullanıyor, onunki neden SMS ve çağrı ve mobil veriye kapalı değil.

Kullanamaz demedim ki zaten. Belki ya kayıt ettirmiştir. Ya da her yıl yenilenen 4+4 toplamda 8 aylık olan geçici süresini kullanıyordur. Bu 8 ay boyunca çağrı, internet ve SMS alabilirsiniz ancak kapanırsa yılbaşı gelmeden kullanamazsınız.
 
Bence mantıklı, ben de aldım zaten. 4+4 hakkınızı kullandıktan sonra; ikiz sim talebi edersiniz ardından da 1 adet mobil wifi alırsınız, birisini telefona birisini modeme takıp kullanmaya devam edersiniz. 20,30k vermek hiç mantıklı bir hareket değil, bu yöntemle de kayda hiç gerek duymadan kullanıma devam edebilirsiniz.

Örnek modem
 

Yeni konular

Geri
Yukarı