Yedigün Blue kanser yapar mı?

Hocam sonuçta bu tarz büyük firmaların ürünleri belli bir testten geçmiş ve onay almış ürünler. Gıda boyası barındığı için dilinizin mavi olması normal içeceğin kendisi masmavi bir şey zaten. Bir seferlik kullanımda sorun çıkarmaz ama sürekli bu tarz ürünleri tüketiyorsanız sağlığınızı tehlikeye atarsınız.
İnsanlar kanıma falan bulaşdı falan yazmışlar şikayet varada belkide bana stresten olmuştur karın ağrısı.
 
Yok 1 buçuk bardak içtim baktım ağzım mavi karın ağrısı başladı dedim bi internete bakıyım dedim şikayetvar'a baktım insanlar kötü şeylerde yazmış beni sıkıntıya sokmasın ve zaten gerisini direkt boşaltım çöpe.
Psikolojik. Dert etmen gereken bir şey yok.
 
Mavi olmasında sorun yok zaten hocam. Dili maviye boyayan gıdalar da renklendirici yada gıda boyası gibi kimyasallar fazladan olduğu için sağlığı kısa vade de direkt olarak tehlikeye atmasa bile uzun tüketimde bir sürü hastalığa sebep açabilir.
Bide kana karışma veya organ boyama ihtimali var mı daha önce denediniz mi ?
 
Mavi olmasında sorun yok zaten hocam. Dili maviye boyayan gıdalar da renklendirici ya da gıda boyası gibi kimyasallar fazladan olduğu için sağlığı kısa vade de direkt olarak tehlikeye atmasa bile uzun tüketimde bir sürü hastalığa sebep açabilir.

Zaten kanser yapar mı demesi bana troll geliyor ilk defa tüketmişsin ve raflarda satılıyor kanser yapan bir şey raflarda niye satılsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı