iPad 9. nesil vs iPad 10.nesil

Gokhan Bird

Centipat
Katılım
2 Kasım 2022
Mesajlar
288
Merhabalar, bütçem 17.000TL. Kalem şart olmalı gerek ders gerek PDF gerekte film izleyebileceğim en fiyat/performans tablet önerilerinizi bekliyorum ek olarak fazla oyun oynayan birisi değilim. Benim aklımdan iPad 9. Nesil ve 10.nesil geçiyordu sizlerin tavsiyeleriniz nelerdir? Uzun bir kullanım için iPad düşünüyorum
 
Son düzenleme:
Bütçe bu kadar ise en mantıklı tercih tab S9, Apple ürünleri daha yeni zam yedi ve s9 bu ürünlerin dengi bile değil, Ipad Air ve Pro arasında bir cihaz, kalemi de içinde geliyor.

Ipad 10'a göre artıları:
—Dahili kalem
—60 hz yerine 120 hz ekran
—retina yerine oled ekran
—4 gb daha fazla ram
—64 gb daha fazla depolama
—8 gen 2 işlemcisi a14ten daha güçlü bir işlemci
—dex modu, masaüstü pc kullanır gibi kullanabilirsiniz arayüz bakımından
—Daha iyi hoparlörler, kameralarını deneme şansım olmadı

Eksileri(tartışılır):
—Apple ekosistemi

Ipad 9u direkt eleyin, stereo hoparlörü bile yok cihazın ve şu an kendi sitesinde 12.000 fiyat biçmişler. Onun yerine de Tab S9 Fe+ net alınır geçilir.
 
Son düzenleme:
Uzun süre kullanacağımdan ve birkaç ay sonra iPhone telefon alacağım için iPad istiyorum Samsun'da aklımı karıştırmiyor değil doğrusu.
S9'un da 4 yıl güncelleme desteği var, Apple bir yıl daha fazla yazılım sağlasa bile bir süre sonra donanımı yetmeyecek, S9da ise yazılımın olmadığı koşulda bile donanımı rahat 7 sene kullanım sunar.

—Son zamdan sonra hiçbir Ipad modeli f/p değil artık, hepsi overpriced.
 
Samsungun kendi sitesinde öğrenci indirimli fiyatı geçen hafta 17.000 bandındaydı, siteye giriş yapıp öğrenci indirimini aktif ederek güncel fiyatını öğrenebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı