BIOS'a girip Advanced sekmesi altında jumperfree ayarlarında AI overclocking (Auto) ve DRAM Frequency ayarları var. AI olanı %5 - %10 - %15 şeklinde küçük küçük artırırsınız. DRAM olanı ise en düşük frekansa çekmelisiniz; 533 - 666 - 800MHz olabilir, en düşük hangisi varsa artık.
Denedim diyelim ekran gelmedi nasıl çözebilirim gelmezse.
BIOS pilini çıkarıp bir süre bekleyin, sorun çözülür.
333'u yavas yavas 385'e kadar cikardim kaca kadar gitmeliyim sence.
385 de kalıyorum 400 yaptim siyah ekranda kaldi BIOS pilini tak cikar yaptim duzeldi.
385'te iyidir, dediğim şekilde RAM frekanslarını kıstınız değil mi? Bu dediğimi de yaptıysanız ve yine de anakart 385'te direniyorsa o kadardır marifeti.
Teşekkür ederim bilgilendirdigin icin.385'te iyidir, dediğim şekilde RAM frekanslarını kıstınız değil mi? Bu dediğimi de yaptıysanız ve yine de anakart 385'te direniyorsa o kadardır marifeti.
Rica ederim ne demek, bir sorun olduğunda buradayım yine![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.