1.700 TL'ye hangi oyunlar alınır?

570 küsur TL'ye RDR2 alabilirsiniz geri kalan parayla da istediğiniz çoğu oyunu alırsınız şu an RDR2 indirimde kaçırmayın derim.
 
Yok hocam Bannerlord'luk bir modum hiçbir zaman olmadı o kadar çok bütçem var örnek vereyim ne bileyim mesela Diablo IV 42 dolar tavsiye eder misiniz? Büyük fiyata ne tavsiye edersiniz?

Güvenin bana Bannerlord da o aksiyonlu dakikalar muazzam bir şey ben şahsen Warband'ı da çok severek oynadım 536 saatim var Bannerlord'da o kadar yok ama Bannerlord çok iyi oyundur bana da öyle geldi mesela Warband'ı almak istemedim kuzenimin zoruyla aldım sonra Bannerlord'u çıktığı gibi aldım severek de oynuyorum bence oynayan çoğu kişi sever oyunun bayan ya da memnun etmeyen pek fazla yeri yok bence çok iyi ve akıcı baymıyoda bence ölmeden önce oynanması gereken oyunlardan biri :D
 
1050 ile o hiç oynanmaz gibime geliyor. Tabii ileride yeni sistem alacağım illa ama şu an 30 fps bile alamam diye düşünüyorum o oyunda.
Oyunun optimizasyonu zaten kötü güzel bir sistemde daha iyi grafiklerde tadı çıkar alın sonra oynayın bence en kral sanat tasarımlarından biri var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı