Valorant neden böyle?

chrotom

Decapat
Katılım
30 Aralık 2021
Mesajlar
64
Çözümler
1
Merhaba ardaşlar bugün Valorant'ın neden böyle olduğunu tartışalım. Az önce aim ısındırmak için bir ölüm kalım gireyim dedim herkes aim god olmuş kimseyi vuramıyorum adamlar 40 almak için her şeyini ortaya koyuyor. Adam akıllı aim bile ısındıramıyosunuz. Rekabet girsen saçma sapan takımlar geliyor karşıya smurf geliyor. Adamakıllı bari aim çalışayım diyosun onu da yapamıyosun çok saçma. Bir de şu konuya da değinmek isterim 0.5 ms monitör kullanmama rağmen karşı rakipi 0.50 saniye anca görüyorum ve o beni hemen vuruyor bu bana nedense çok saçma geliyor böyle olmaması lazım. Rankım dia 2 bu arada.
 
Merhaba ardaşlar bugün Valorant'ın neden böyle olduğunu tartışalım. Az önce aim ısındırmak için bir ölüm kalım gireyim dedim herkes aim god olmuş kimseyi vuramıyorum adamlar 40 almak için her şeyini ortaya koyuyor. Adamakıllı aim bile ısındıramıyosunuz. Rekabet girsen saçma sapan takımlar geliyor karşıya smurf geliyor. Adamakıllı bari aim çalışayım diyosun onu da yapamıyosun çok saçma. Bir de şu konuya da değinmek isterim 0.5 ms monitör kullanmama rağmen karşı rakipi 0.50 saniye anca görüyorum ve o beni hemen vuruyor bu bana nedense çok saçma geliyor böyle olmaması lazım. Rankım dia 2 bu arada.

Hocam İstanbul serveri çok smurf kaynıyor ben 2 3 aydır Franfurt serverinde takılıyorum ve Yücelik oldum.

Hem İngilizcemi geliştiriyorum hem de daha eğlenceli geçiyor maçlar
 
Bunu anlamadım. Adamlar sen vurabilecek misin diye saklanıp geri mi çıksın? Nasıl her şeyini ortaya koymuş olabilir?

Benim anlatmaya çalıştığım şey herkes iyi olursa kim vurulacak? Veya ben nasıl aim ısındırıcam? Rankı yüksek olup kendini bu oyuna adayan ve aimi iyi olanlar halinden memnun tabii sende haklısın hocam bizde hata var.
 

Geri
Yukarı