- Katılım
- 21 Şubat 2020
- Mesajlar
- 8.063
- Makaleler
- 3
- Çözümler
- 27
Site üzerinden almayı denedin mi? Belki orada gözükür. Gözükmezse desteğe yazmaktan başka çare yok sanırım.
Kanka kartta para yoktu 4 TL mi ne vardı parayı almadılar. Ama kuponu yok şu an az önce vardı.
Kupon vardı eminim imkansız kuponu alamamış olmam.
Hocam yine de oraya bakın bazen öyle olabiliyor oradan elle kendiniz almanız gerekiyor olabilir.
Ödeme yapma kısmına gelip "uygun kupon yok, tüm kuponları görüntülemek için buraya tıklayın." yazısındaki kısma tıkladığınızda başka sipariş ile ilişkilendirilmişse 'bu siparişi iptal Et'e tıklayın.
Adam hayatı boyunca böyle dua almamıştır herhaldeOldu hocam oldu vallahi oldu Allah ne muradınız varsa versin hocam. Allah tuttuğunuzu altın vallahi oldu oldu. Düzeldi sizi de boşuna yordum kusura bakmayın çok teşekkür ederim.
bencede vallahi baya mutlu oldum o 1050 lirayı biriktirmek için babamdan anneannemden felan baya yalvara yalvara topladım.Adam hayatı boyunca böyle dua almamıştır herhalde![]()
Hayırlı olsun, çözmene sevindim.Bence de vallahi baya mutlu oldum o 1050 lirayı biriktirmek için babamdan anneannemden falan baya yalvara yalvara topladım.
Arkadaşlar normalde kupon indirimi vardı %33 bugün alışveriş yaparken yanlışlıkla içinde para olmayan kendi ininal Kart'ımı seçtim. Normalde annemin kartını seçicektim. Sonra geri geldim. Sayfadan ve tekrar ödeme yerine geldiğimde kupon indirimi yoktu. Kafayı yiyeceğim arkadaşlar ne olur yardım edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.