Fallout 4 %100 Türkçe Yama

Menülerde nasıl yama yok? Kaç defa kurup bitirmişliğim var ama menü dahil hiç sıkıntı olmadı.
Tekrar DLC'leri devre dışı bırakıp oynayacağım ama en sevdiğim mod DLC olmadan desteklemediği için oynayamıyorum.

DLC var bende ondamı menu yok?
 
DLC var bende ondamı menu yok?

Hayır ondan değildir uygulama hatası vardır. Ben bütün DLC'ler ile hatasız oynadım. Bazı DLC'ler olmadan birde öyle oynamak istiyordum. Onları devre dışı bırakıp oynayacaktım ama dediğim gibi en sevdiğim mod bütün DLC paketlerini yüklü istiyor.
 
Hayır ondan değildir uygulama hatası vardır. Ben bütün DLC'ler ile hatasız oynadım. Bazı DLC'ler olmadan bir de öyle oynamak istiyordum. Onları devre dışı bırakıp oynayacaktım ama dediğim gibi en sevdiğim mod bütün DLC paketlerini yüklü istiyor.

Uygulama derken.
 
Yamayı uygulama şekli.

Oyunu silip her şeyi düzgün şekilde uyguladım maalesef menuler TR olmuyor oyun içi Türkçe fixlenmiş olabilir. steamden oynuyorum oyunu bu arada
 

-Yamada küfür ve argo kelimelere yer verilmiştir.
-Yama her gün güncellenecektir.
-Launcher'in çalışabilmesi için oyun klasörünün içine yüklenmesi gerekmektedir.
-Yama save dosyalarına dokunmayacaktır, ama save dosyası yamadan öncesine aitse envanterinizdeki eşya isimlerinin bir kısmı İngilizce kalacaktır. Yamayı yükledikten sonraki eşyalar türkçeleşecektir.
-Yamayı indirmek ve kullanmak herkesin kendi sorumluluğundadır. Oyuna gelebilecek herhangi bir zarardan biz sorumlu değiliz.
-Yama oyunun 1.5-1.9. 4 arası bütün sürümlerinde, orijinal olup olmadığını gözetmeksizin çalışmaktadır. 1.5 ve öncesi sürümleri test etmedik. Yüklemek sizin sorumluluğunuzdadır.
-Alpha versiyonunun yayınlandığı 16.08.2017 tarihinde tüm görev diyalogları, notlar, isimlendirmeler ve terminaller bitmiştir.
-Beta vesiyonunun yayınlandığı 04.10.2017 tarihinde tüm görev diyalogları, notlar, isimlendirmeler, terminaller, dış diyaloglar, dövüş mekanikleri, tüm oyuncu-NPC diyalogları bitmiştir.
-Automatron DLC'si çevrilmiştir.
-Contraptions workshop DLC'si çevrilmiştir.
-Wasteland workshop DLC'si çevrilmiştir.
-Vault-tec workshop DLC'si çevrilmiştir.
-Nuka-world DLC'si çevrilmiştir.
-Far harbor DLC'si çevrilmiştir.

Eki Görüntüle 1265764

Eki Görüntüle 1265765

Eki Görüntüle 1265767

Merhaba hocam konunun üzerinden neredeyse 2 yıl geçmiş ama bakarsanız sevinirim ben oyunu Microsoft Store üzerinden aldım bu yamayı kursam çalışır mı?
 
Merhaba hocam konunun üzerinden neredeyse 2 yıl geçmiş ama bakarsanız sevinirim ben oyunu Microsoft Store üzerinden aldım bu yamayı kursam çalışır mı?

Denemen lazım dostum. Ben bizzat o platform üzerinden test etmediğim için bilemiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı