Razer BlackShark V2 X için ses kartı önerisi

Berkay151421

Centipat
Katılım
8 Mayıs 2023
Mesajlar
469
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gigabyte B450M S2H anakartım var. Bu kulaklıktada bildiğiniz gibi ses kartı yok. Hangi ses kartını öneririsiniz?
 
ALC887 besler diye düşünüyorum V2X'i. Üst düzey birşey almayacaksanız gerek yok bence ses kartına. İlla alıcam derseniz Ugreen beğeniliyor. Fiyatları ne alemde bilmiyorum ama 2. el Asus modellere de bakılabilir.
 
ALC887 besler diye düşünüyorum v2X'i. Üst düzey bir şey almayacaksanız gerek yok bence ses kartına. İlla alacağım derseniz Ugreen beğeniliyor. Fiyatları ne alemde bilmiyorum ama 2. el ASUS modellere de bakılabilir.

Hocam ses verimini tam alamıyorum gibi hissediyorum. Ses kartı alsam Ugreen'ya da ASUS bir değişiklik olur mu ses kalitesinde ve ses seviyesinde.
 
Ben Xonar DGX modelini kullanıyorum uzun süredir. ALC892'den geçince farkı bayağı hissetim. Asus'un Xonar serisi ses kartlarından uygun fiyatlı ikinci el bulabilirsen ALC887'ye göre farkı hayli hayli hissedersin. Ugreen modeller hakkında çok bilgim yok araştırmak lazım
 
Son düzenleme:
Ben Xonar dgx modelini kullanıyorum uzun süredir. ALC892'den geçince farkı bayağı hissetim. ASUS'un Xonar serisi ses kartlarından uygun fiyatlı ikinci el bulabilirsen ALC887'ye göre farkı hayli hayli hissedersin. Ugreen modeller hakkında çok bilgim yok araştırmak lazım.

Hocam bu ürün usbliye benzemiyor ama. Anakartın tam olarak neresine takıyoruz bunu.
 

Geri
Yukarı