4500 TL monitör dahil sistem toplama

Bu da gaye guzel. Ayni neredeyse :). Sivi sogutmanin gereksiz oldugunu siyledim zaten sivi sogutma cikarili i7 6700 eklenebilirdi. Siz de bunu yapmissiniz.

Sıvı soğutma hoşuma gidiyor :)


Eki Görüntüle 216803
Hocam siz resmen 'nasıl daha fazla harcama yaparım' diye düşünüp bir sistem toplamışsınız :D .
O fiyattan daha ucuza i7'li sistem toplanıyor. Paranızın cebinizde kalmasınızı istiyorsanız i5 7600 de alabilirsiniz. 300 TL daha ucuza gelir.

Teşekkürler :) biraz öyle oluyor açıkcası. hangi site bu?
 
Depolama benim için önemli. Dosya arşivlemeyi sevdiğim için 4 TB hard disk tercih ettim. Ek olarak CD-DWD-ROM tarih ettim. Sıvı soğutmadan vazgeçmiyorum. İçimde ona karşı bir sevgi var. Fakat 600W yeterli olacak mı emin değilim.

Ek olarak ağır render yapacağımı da eklemek isterim. Tabi bu fiyatta aynı performansı verecek biraz üstüne çıkma şartıyla RYZEN sistemi de olabilir.

7000 TL limite kadar çıkabiliriz...
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    37,9 KB · Görüntüleme: 64
Olmamis kardes. Hem O.C icin K ibareli islemci hem sivi sogutma aliyorsun ama anakartin H270. En az Z serisi bir anakart alman lazim. Ikinci olarak attigin 2 TB HDD'den bir sey anlamadim. Bir diger husus ise o kasa pek kaliteli bir kasa degil hadi kasayi aldiniz icindeki PSU'yu almayin. Kasa olarak onerim Zalman Z3 Plus, Aerocool LS5200, Aerocool Aero 500, Corsair Carbide 100R, Zalman Z9 Neo, Zalman Z11 Neo gibi kasalara bakin. Baska PSU alin. Aerocool KCAS 600W alin. 600W ise hayli hayli yeter. O.C icin de yeter.
Ama nacizane tavsiyem kesinlikle Ryzen'dir. Ryzen belki oyun performansinda Intel'den geride ama Render ve ozellikle agir Render islemlerinde Ryzen bir numara. Kesinlikle fark edeceksiniz yani. Tavsiye ettigim sistem :
  • AMD Ryzen 7 1700X
  • Asus ROG Crosshair VI Hero
  • Asus Strix RX 480
  • Samsung 850 EVO 250 GB
  • Kasa secimi size kalmis Zalman Z9 Neo guzel kasadir hele beyazi yakiyor :).
  • Aerocool KCAS 600W.
  • HDD secimini size birakiyorum.
  • Cooler Master Seidon 240V (Cooler Master, Corsair, Zalman, Akasa gibi kaliteli markalara bakin sivi sogutmada.).
Bu daha iyi.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı