Epomaker klavye yanwen ile ne zaman gelir?

Kadir Güvener

Kilopat
Katılım
25 Nisan 2016
Mesajlar
1.090
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Epomaker.com sitesinden klavye siparişi verdim. 6. günde olmasına rağmen beklentimin altında bir hareketlilik var. Ne zaman gelir?

1706101596599.png
 
6. gün yine azmış. Çok büyük beklentiniz olmasın. Ortalama 20 gün içerisinde ulaşıyor bir aksilik olmazsa.

Evet 20 günü bulur gelmesi. Hareketlilik olmamasını nedeni kargo bilgileri ekrana geç yansıyor.

Vergi çıkar mı? Epomaker deneyimi olan, bilen var mı? Başka bir kargom Whatgeek'ten yun Express ile 8 günde gelmişti 10gün evvel.
 
Amazon'da olduğu gibi eğer vergi dahil ödeme yaptıysanız daha alınmaz. Ama vergiyle alakalı bir ödeme yapmadıysanız satın alımda, vergisi için size ulaşacaklardır gümrükten.
 
Amazon'da olduğu gibi eğer vergi dahil ödeme yaptıysanız daha alınmaz. Ama vergiyle alakalı bir ödeme yapmadıysanız satın alımda, vergisi için size ulaşacaklardır gümrükten.

Ödeme esnasında ne çıktıysa onu ödedim ve Free shipment seçeneğini işaretledim. Buna rağmen vergi çıkar mı? Whatgeek sitesinden sipariş verdiğimde de Free shipment işaretlemiştim ve hiçbir ekstra ödeme yapmadım.
 
Ödeme esnasında ürün bu kadar, vergisi şu kadar diye ayrı ayrı yazmadıysa ek vergi çıkacaktır.
 
Ek vergi çıkıyor gönderi Türkiyeye girdiğinde ptt ile geliyor ptt vergiyi elinizden evde nakit alıyor. Temmuzda teslim edildi bana da ortalama 20-30günde geliyor ücretsiz teslimat ile. Bu arada ne sipariş ettiniz? Merakımdan soruyorum.
 
Ek vergi çıkıyor gönderi Türkiye'ye girdiğinde PTT ile geliyor PTT vergiyi elinizden evde nakit alıyor. Temmuz'da teslim edildi bana da ortalama 20-30günde geliyor ücretsiz teslimat ile. Bu arada ne sipariş ettiniz? Merakımdan soruyorum.

Ajazz K870t sipariş ettim de pek beklediğime değecek bir klavye değil sanırım.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı