300 daha ekleyip numpad + bilek desteği + hybrid Switch + Apex 3'ün aksine bölgesel değil tamamen ayarlanabilir aydınlatma olacakken bu üsstteki elemanların yazdığı tek geçerim vs komik olmuş bayağı. Ornata V3 al keyfine bak. Veya mekanik olarak XPG Summoner alabilirsin. Rtings üzerinde geçtim Ornata v3'ü Ornata'nın ilk versiyonu bile Apex 3'ten daha iyi bulunmuş. 1700 liraya numpadsiz, bilek desteksiz, membrane klavye tek geçersin öyle mi
![]()
SteelSeries Apex 3 vs Razer Ornata Chroma Side-by-Side Keyboard Comparison
The Razer Ornata Chroma is a better keyboard than the SteelSeries Apex 3. The Razer uses hybrid membrane switches that give you the clicky feedback of a mechanical switch with the feel of a rubber dome switch. It has a better overall typing experience, and the keys are individually lit. On the...www.rtings.com
Spesifik olarak Apex 3 önerdiğimi belirttiğim bir mesajım var mı? Ben göremiyorum. Spesifik olarak hibrit mekanikleri önermediğim, bu bütçede bir membrana bakmak gerektiğini sessizlik aranıyorsa diye belirttiğim bir mesaj olduğuna eminim ama.karar mercii sen, maksarez, Jayden-Gaming134 isimli şahıslar mı? Videoyu ses testi için attım. Kullanıcı sessiz istediğini yeni belirtti. 2024 yılında 1700TL ödeyeceğin, TKL + bilek desteksiz + doğru düzgün aydınlatma ayarı yapamadığın + membrane olan klavye ile sana başarılar.
Bu bütçede membrane klavye önerilemez.Bu bütçede bir membrana bakmak gerektiğini.
Tolere edilebilecek bir sese sahip, uzun uzun yazıp laf kalabalığı yapmayı bırak.Ek olarak ROG STRIX Scope RX için de, sessiz değil. Bilgin olsun.
V2 ile karıştırmışım, en azından 2000 liralara membrane klavye bakılmalı diyebilecek kadar düşmüyorum.Apex 3'te eksi olarak saydığın bölgesel RGB var ya hani. He aynısı işte. Hatta bak;
Kişiye göre değişir ama bariz bir eksidir, bazısı bu eksiyi ister bazısı istemez. Rakip klavyedeki artılardan birisi.Bir de ısrarla TKL'yi negatif bir şeymiş gibi konuşup durmuşsun. Yapma komik oluyor.
Spesifik olarak Apex 3 önerdiğimi belirttiğim bir mesajım var mı? Ben göremiyorum. Spesifik olarak hibrit mekanikleri önermediğim, bu bütçede bir membrana bakmak gerektiğini sessizlik aranıyorsa diye belirttiğim bir mesaj olduğuna eminim ama.
Ek olarak ROG STRIX Scope RX için de, sessiz değil. Bilgin olsun.hiçbir mekanik klavye silencer olmadan sessiz olmuyor. Olamıyor. Doğalarına aykırı. Keycap tablaya temas ettiğinde ister istemez ses yapıyor. Silencer ring koyacaksın, basım hissiyatını öldürüyor, ya da araya alta fotoğrafını eklediğim türden bezler/süngerler ekleyeceksin. Red Switch modelini kullandım ben onun. Sessiz falan değil sandığının aksine.
Eki Görüntüle 2114145
Bir de ısrarla TKL'yi negatif bir şeymiş gibi konuşup durmuşsun. Yapma komik oluyor.
Bir de attığın Review'i kendin okudun mu acaba?
Eki Görüntüle 2114146
İngilizce bilmiyorsan çevireyim senin yerine; Apex 3'te eksi olarak saydığın bölgesel RGB var ya hani. He aynısı işte. Hatta bak;
Eki Görüntüle 2114148Eki Görüntüle 2114149
Aman yarabbi ilk defa görenler beğensin!
Aha dur bitmiyor rezalet.
Eki Görüntüle 2114150
Karar merci olarak belirlediğin rtings.com'un 2 makalesinde önerdiği klavyeymiş bir de Apex 3 TKL.
Biri 2024 tarihli.
Eki Görüntüle 2114151Linki de bu.![]()
The 6 Best Gaming Keyboards of 2025
For most people, we recommend the NuPhy Field75HE as the best gaming keyboard. Its standout feature is its Hall effect switches, which allow you to adjust the actuation distance (sensitivity) of any key.www.rtings.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.