Travis_Bickle
Hectopat
- Katılım
- 25 Nisan 2021
- Mesajlar
- 2.196
- Çözümler
- 6
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
- Cinsiyet
- Erkek
- Meslek
- Öğrenci
Hangi otorite diyor bunu?
Gayet de yapılıyor, evet scooter motora göre biraz daha çileli ama Hem iş hem keyif amaçlı kullanılacaksa motosiklet daha mantıklı. Üstelik motosiklet daha dengeli oluyor, arkaya iki tane 5 litre su binse bile scooter motorun dengesi bozuluyor.
Yapılaz deyip sonra düzelttim bakın. rahat olamz. Onu geçtim vitersli ama kalitesiz de bir motor zaten. Kuryelikten çok masraf çıkarır bu motor size kâr kalmaz. Kötü motor. Skuter her zaman tercihim olacak. Tatlış tatlış evde oturur pozisyonda sürer giderim.