Galaxy S22 alınır mı?

Meoner

Centipat
Katılım
28 Nisan 2023
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Zamanında LG G4 ve şimdi de Redmi Note 8 Pro telefonumu 5 senedir kullandığımdan bataryası öldü ve yanımda şarj aleti veya powerbank taşımaya alıştım. S22 alsam beni üzer mi herhangi bir konuda?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S22'nin de bataryası çok fazla değil ama ekranı küçük olduğu için iş görür yine de, S23 FE de düşünebilirsiniz. Ben olsam S23 FE alırdım, S24'e gelen AI güncellemelerini falan da alacak yani daha güncel bir telefon.
 
S serisinin can sıkan sorunu batarya mevzusu S22'de de mevcut. Ben Exynos 2100'e sahip S21 FE kullanıyorum. Bataryası kötü olduğu gibi telefon durduk yere ısınıyor da. Ama diğer tüm konularda çok çok iyi bana göre.
 
Öncelik batarya ise üzecektir. S23 FE de önermem. S23 altındaki Samsung cihazlar tam anlamıyla mutlu etmez.

S23 FE önerenlerin çoğu kağıt üzerindeki verilere göre konuşuyor. Gittim cihazı inceledim. Belirtildiği gibi gözü kapalı önerilecek bir cihaz değil. Kimse kusura bakmasın.
Hayır :) Kasımdan bu tarafa kullanıyorum. S22'de kullandım 1 sene. S23 FE gayet derli toplu güzel bir telefon. Ben kullanarak öneriyorum siz mağazada 10 dakika oynayıp önermiyorsunuz.
 
Hayır :) Kasımdan bu tarafa kullanıyorum. S22'de kullandım 1 sene. S23 FE gayet derli toplu güzel bir telefon. Ben kullanarak öneriyorum siz mağazada 10 dakika oynayıp önermiyorsunuz.
Bana 10 dakika yetmiş demek ki size 3-4 ay yetmemiş olabilir. Zaten sevdiğiniz bir markaysa ve sık sık cihaz değiştiriyorsanız hiç problem olmaz. Ancak uzun süreli kullanımlarda bataryası daha da kötüleşeceğinden hızlı şarjı da olmaması ve kalın çerçeveleri fiyatına göre en büyük dezavantajları. Ayrıca geniş ve ağır bir cihaz ama buna rağmen 5000 mah sığdıramamışlar. Bu fiyatlarda batarya olarak daha verimli çalışan işlemcili cihazlar var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı