Müzik dinlemek için 1000-2000TL kulaklık önerisi

orhan yıldız

Kilopat
Katılım
18 Mart 2018
Mesajlar
548
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PC'den müzik dinlemek için kulak üstü, kumaş ve öncelikle dayanıklı olacak. 3-4 sende bir yeni kulaklık alamam. Kablosuz olmasının rahatlığı ile kablolu olup dayanıklı ve kısmen uygun fiyatlı olacak ürünlerin F/P arasında gidip geliyorum. Daha önce kulaklık almadığımdan hangisi iyi olur kararını veremedim.
2 durum içinde tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe belirmiyorum orta halli bir ürün olmasını istiyorum. 1-1.5-2 bandını aşmadan iyi bir tavsiye gelir mi?
Ek olarak aceleci olmayacağım. Müzik zevklerim türkü, Slow ve özgün müzik vb. baslı rap dinlemiyorum. Ana kartımda Bluetooth yok ek aparat kullanıyorum.
 

Pedleri deri, tek dezavantajı o sizin için. Onun haricinde mükemmel bir kulaklık, kendim de 2,5 senedir kullanıyorum. Pedlerini değiştirdim sadece, sorunsuz kullanıyorum hala.
 

Pedleri deri, tek dezavantajı o sizin için. Onun haricinde mükemmel bir kulaklık, kendim de 2,5 senedir kullanıyorum. Pedlerini değiştirdim sadece, sorunsuz kullanıyorum hala.
Çok güzel kulaklık kesinlikle. Bende tavsiye ediyorum.
 
Q10İ biliyorum Bilgisayarda müzik dinlerken kullanmak istiyorum ayrıca yukarda belirttiğim üzere Bluetooth aparatı ile uğraşmak yerine wireless veya kablolu bir ürün düşünüyorum.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı