Discord hesabım devre dışı bırakıldı

MoonAroma

Femtopat
Katılım
23 Kasım 2023
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün gece Discord hesabım bir grup benim ile uğraşan kişiler tarafından sahte report sonucu devre dışı bırakıldı Discord'a talep gönderdim dün gece ama bana bot mesajı attılar Twitter'dan yazdım geri dönmediler maile yanıt verdim bekliyorum ama internette çok geç döndükleri yazıyor 2 hafta sonra hesabım silinecekmiş bir şeyler yapmam gerek bu hesap benim için çok önemli nasıl tekrardan aktif hale getirebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bayağı uğraştım hesabı geri almak için ama vermediler. %100 haklı olduğun durumsa bir şeyler yapabilirsin, atdığın maile 48 saat içerisinde yanıt geliyor durumu iyice anlattıysan ve haklıysan açarlar
 
Ben bayağı uğraştım hesabı geri almak için ama vermediler. %100 haklı olduğun durumsa bir şeyler yapabilirsin, atdığın maile 48 saat içerisinde yanıt geliyor durumu iyice anlattıysan ve haklıysan açarlar
anladım ben %100 haklıyım bu hesap için gerekirse silinene kadar uğraşırım.. attığım mailde olayı anlatmadım benim hiçbir şey yapmadığımı bunun sahte bir report olduğunu yazmıştım 10 saat sonra bot mail attı bu sefer onu yanıtladım aynı şeyleri anlattım eğer dediğin gibi birisi bana geri dönüş yaparsa ve durumu anlarlarsa açmaları gerek... eğer hesabı kurtarırsam bu konuda anlatırım nasıl yaptığımı fln olmazsa da artık sağlık olsun..
 
Anladım ben %100 haklıyım bu hesap için gerekirse silinene kadar uğraşırım. Attığım mailde olayı anlatmadım benim hiçbir şey yapmadığımı bunun sahte bir report olduğunu yazmıştım 10 saat sonra bot mail attı bu sefer onu yanıtladım aynı şeyleri anlattım eğer dediğin gibi birisi bana geri dönüş yaparsa ve durumu anlarlarsa açmaları gerek... Eğer hesabı kurtarırsam bu konuda anlatırım nasıl yaptığımı falan olmazsa da artık sağlık olsun.

Biraz bekle hangi Discord mailine posta attın.
 
Biraz bekle hangi Discord mailine posta attın.

ABD san fransisco VPN aç ve bunu yolla: Hello dear Discord officials, ı was threatened by a few Discord users recently. And so ı decided to stay away from them, but they continued to threaten me. Among the threats made, they tried to deactivate my account illegally and they succeeded. I did not violate the use of Discord'in any way and my account was closed. It made me very sad. People who illegally closed my account on Discord are trying to close my other social Media accounts as well. If you examine it in detail, you can see that ı have not violated the use of Discord'in any way. My Discord account is very important to me and ı sincerely believe that Discord officials will not let me down. In advance. Thank you for your good work. Discord user.
 

Geri
Yukarı