Papara'da ücret alınan abone kart nasıl kapatılır?

AkifLk54

Centipat
Katılım
30 Haziran 2022
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Play Store benden her ay 10 TL kesiyor, Papara'dan baktığım zaman Google Drive 10 TL kesti gözüküyor ancak Google hesabıma girdiğim zaman herhangi bir abonelik olduğunu göremiyorum. Papara üzerinden kapatamıyorum, internet harcamalarına kapattım ve eninde sonunda alamayı keser diye ancak iki haftadır hala her gün para çekmeye çalışıyor. İptal edemiyorum, nasıl iptal edebilirim?
 
Papara dan para keserken Play store kesti diyor dekonta girdiğimde (Drive) yazıyor
ayrıca Onu da kontrol ettim zaten
Google drive diyorsun play store değil ki drive a bakman lazım. Drive dan abonelik almış olabilirsin bulut yedekleme için ekstra alan kullanıyorsun.

Google Drive diyorsun Play Store değil ki Drive'a bakman lazım. Drive'dan abonelik almış olabilirsin bulut yedekleme için ekstra alan kullanıyorsun.

Bir daha kontrol ettim abonelik yok.
 
Son düzenleme:
1710676771948.png

Ben nolur neolmaz sansürledim
Mümkünse kesilen paranın dekontunu SS atar mısınız ne olduğuna dair? Belki yardımcı olabilirim.
 
Başka Google hesabınız değildir dimi?
kartımı girdiğim başka google hesabım olduğunu hatırlamıyorum ama yinede kontrol ettim ve bulamadım

Bilgilerin çalındı büyük ihtimalle, müşteri hizmetlerini arayıp bu ödeme bana ait değil de belki onlar bir şey yapabilir.

Yüksek ihtimalle ama anlamadğım şey nasıl herhangi bir bikinmeyen internet sitesine kaydetmedim ya da çalan kişi niye 10 TL çekmeye çalışsın.

Bilgilerin çalındı büyük ihtimalle, müşteri hizmetlerini arayıp bu ödeme bana ait değil de belki onlar bir şey yapabilir.

AAA... Yeni aklıma geldi ilk çekildiğinde Papara'yı aradım ve bana bunun bir abonelik olduğunu söylemişti bu çalınmış olma ihtimalini düşürür mü?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı