Tab S8 vs Tab S9FE

yberkk

Centipat
Katılım
22 Eylül 2022
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 11000-13000 TL dahilinde sıfır veya ikinci el bir tablet almayı düşünüyorum. Ana kullanım amacım PDF'ten ders çalışmak olacak. Isınan veya kasan, donan bir tablet de almak istemiyorum nadiren de olsa oyun oynarım. Bu modellerde kaleme para vermeyecek olmak güzel. iPad Air 4'ü de değerlendirebilirim ama kaleme ekstra para ödeyeceğim ve yenisi çıkacak yakında. Tavsiyelerinizi bekliyorum
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Samsung S7 Fe kullanıyorum. Yeni alacaksan eskidiği için S7 Fe önermem artık ama S9 Fe öneririm. Samsung güncellemeleri 4 yıl veriyor artık. Ben tablete sürekli pdf, mp4 atıyorum. Film indiriyorum, Windows'tan dosya aktarımı yapıyorum, APK kuruyorum bunlar Android artıları. Apple'da da oyunlar, uygulamalar daha optimize. İşlemci çok daha iyi, video edit bile yapabilirsin. Tercih senin fakat Samsung da leş değil yani ben beğeniyorum. Oyun oynayacaksan Samsung'u hiç tavsiye etmem ama.
 
Eski samsunglar vardı e tab 5 falan 10 sene önce super amoled ekranlı. Onların ekranı bile yeni tabletlerinden daha canlı daha parlak. Yenilerin hep malzemesi dandik soluk ekranlı.

Tab s8 ekranı birkere amoled bil3e değil tft çöp.
 
Kendim S9 FE kullanıyorum çok memnunum.

Isınan, donan, kasan tablet almak istemiyorsan Android'e girme.

Apple kalitesi bulamazsın.

Bu arkadaşa inanma. Tablet gayet akıcı. Ayrıca ben 9.5 k ya almıştım. Yanınada Samsung Buds 2 hediye verilmişti. MediaMarkt'tan almıştım. Hala o kampanya var mı bilmiyorum.
 
Tab S8'in fiyatı bütçenizi aşıyor. S9 FE'nin boyutuna göre pili düşük kalıyor, işlemcisi de orta segment Exynos olunca bataryası sorun teşkil edebilir. Marka takıntınız yoksa veya Samsung ekosistem yapmayı düşünmüyorsanız bu fiyatlarda Xiaomi Pad 6 öneririm.

Ya da Tab S8'in 19 bin TL'lik fiyatına çıkabiliyorsanız almışken Tab S9 alın daha uzun süreli kullanabilirsiniz.
 
Eski Samsung'lar vardı e Tab 5 falan 10 sene önce super AMOLED ekranlı. Onların ekranı bile yeni tabletlerinden daha canlı daha parlak. Yenilerin hep malzemesi dandik soluk ekranlı.

E o zaman ilk mesajınızda da bunları belirtseydiniz. Bu mesajınıza bende katılıyorum hatta bundan dolayı Samsung tablet almıyorum ama, ilk mesajınız "ben toxic bir Apple fanboyum" diye bağırıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı