Fenerbahçe Lig'den çekilebilir

Takımınız çekilsin de ondan sonra bakarız avrupadan 3. kupayı sokuyor muyuz sokamıyor muyuz ülkeye :)

O hangi duaysa sahaya dua ederek çıkan tüm futbolcuların takımının şampiyon olması lazım normal şartlarda. Ama nedense olmuyor :( Teknoloji forumunda takılan insanın zihniyete bak, dua himmetle başarıdan bahsediyor. Evet, seneye de Thor ve Odin gelip bizi şampiyon yapacak, yıldızımızı takmaya da artık Loki'yi çağırırız gelirse.

Hadi diyelim o muazzam üst seviye dualar hangileriyse onlarla şampiyon olundu mesela. Sıfır emek komple dua. Peki. Bu kulüp ben kendimi bildim bileli batıyor. O nasıl himmetmiş (TDK'da yer alan diğer kelime anlamı da çalışmak ve emek bu arada ama hadi yine de fetö himmeti dediğini varsayalım) Galatasaray'ı bunca senedir tonla başarıya ve gelire rağmen ayağa kaldıramamış. Sportif tamam da, kulüp her sene kaç yüz milyon tl zarar ediyor. Kaldı ki kademe kademe mali denetimi var, kulüpler kara para aklama mekanizması işlemesin diye her sene devlet tarafından yakın denetime tabi tutuluyor ve dışardan "şahıs parası" giremiyor. Neremizden sokmuşlar bu himmeti desene bana o kadar yüzde yüz eminsen. Bir izah et de aydınlansın herkes, devletin arkasından dolanarak nasıl para aklanıyor bilginiz var demek ki.

"Fener ağlama"nın ne zaman, hangi şartlar altında çıktığını, neden ikon haline geldiğini, neden ihtiyaç olduğu anlarda tekrar tekrar hatırlatıldığını (yaşın yetiyorsa) benden daha iyi bilirsin :)

Siz kendizi şampiyon zannedip sahaya atlamış, olamadığını farkedip stadınızı yakmış, kendi güvenlik görevlilerini dövmüş, kendi kaptanına ve futbolcularına saldırmış, çıkışta kamu araçlarını yakmış, ortalığı savaş alanına döndürmüş, kamu malına zarar vermiş, Eric Gerets'in, Fatih Terim'in, Hasan Şaş'ın kafalarını yabancı maddeyle yarmış kimselersiniz. Bu ülkedeki herhangi bir konuda fikir beyan edemeyecek, tek kelime ağzını açamayacak tek cenah sizsiniz.
Kalkıp insanlara saldıran holiganlar, her yer bizim diye ahkam kesen holiganlar burada bize laf atıyor. Bu ligde başka takımlara laf atacak en son zihniyet sizsiniz. Katilliğinizle övünürsünüz. Ayrıca hala bazı taraftarlarınız Hakan Şükür'ü savunuyor. Evet. Fetönün dualarını ve himmetlerini diyorum. Zamanında kimin futbolcuları fetönün yanındaydı biliyoruz.

Ligde karışıklık çıkarıyorsunuz. Hepimiz biliyoruz.
 
Ligden çekilme gibi bir durumun olacağını pek düşünmüyorum. Onun harici, radikal kararlar verebilirler. Ali Koç'un son senesi pek olası bir durum gibi durmuyor. Ligden çekilmek demek, finansal anlamda da kulübü zorlayacaktır.
 
Laf olsun torba dolsun hesabı sözler bunlar. Her sene ülke futbolunun rezilliğini herkesin suratına vuran rezil bir olay yaşanıyor ve her sene büyük takımlardan biri böyle asla gerçek olmayacak ve hatta bir daha konusu bile açılmayacak sözler ediyor.
 
Arkadaşlar. Artık O takım, bu takım kavgası yapmamızın anlamı yok. Burada haksız tarafı Trabzonspor olarak görüyorum ancak bunu bir tarafa bırakacağım. Amacımız Türk futbolunu iyileştirmek olmalı. Bu kavgalarla bir yere varabilecek miyiz? Varamayacağız. Bu dediğimi anlamanız çok önemli. Türk futbolu ileriye gitmek yerine geriye gidiyor..
 
Kalkıp insanlara saldıran holiganlar, her yer bizim diye ahkam kesen holiganlar burada bize laf atıyor. Bu ligde başka takımlara laf atacak en son zihniyet sizsiniz. Katilliğinizle övünürsünüz. Ayrıca hala bazı taraftarlarınız Hakan Şükür'ü savunuyor. Evet. Fetönün dualarını ve himmetlerini diyorum. Zamanında kimin futbolcuları fetönün yanındaydı biliyoruz.

Ligde karışıklık çıkarıyorsunuz. Hepimiz biliyoruz.
Bu ne derece kör bir cehalettir ki devletin bütün kademelerine, polisin ve askerin en üst seviyelerine sızmış örgüt niyeyse sadece bir spor kulübüne giremediğini farzetmektir. Aç iki dakika araştır görürsün kendi kulübündeki fetö organizasyonunda yer almış isimleri.

Cas davası da şerefinizdi hani o ne oldu sahi? Uefa tescilli şikeciler listesinden sildirin adınızı sonra konuşalım.

Hakan Şükür dediğin isim senin rekorlar kırmış milli futbolcun bu arada :) Öyle bireysel işlerden girerseniz oradan çıkamazsınız.

Önceki sorularıma tek bir cevap yok bu arada. Normal tabi anlayabiliyorum. Ama şu var; ahlaksızlara sürekli ahlaksız olduklarını hatırlatmazsan, gün gelir sana ahlak satmaya kalkar. O yüzden her platformda, her ortamda bir adım geri atmak yok, sürekli ensenizdeyiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı