5 kg ağırlığında olan monitör kargolu halinde 17 kg olarak görünüyor

  • Konuyu başlatan Jezo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 160

Jezo

Decipat
Katılım
25 Mayıs 2022
Mesajlar
2.169
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Trendyol üzerinden Lenovo region R25i monitörünü sipariş verdim standı ile beraber monitör 5 kg ağırlığında olarak yazıyor. Kargo kapalı halde 17 kg ağırlığa nasıl çıkabiliyor?
 
@Jezo Kutu, içindeki kablolar ve koruma için straforlardan dolayı. Belki bir de kutunun üstüne balonlu naylon da kaplayarak kargolamışlardır. Normal yani 17 KG'yi bulması.
 
@Jezo kutu, içindeki kablolar ve koruma için straforlardan dolayı. Belki bir de kutunun üstüne balonlu naylon da kaplayarak kargolamışlardır. Normal yani 17 Kg'yi bulması.

Yani evet olabilir fakat bu kadar fark açacağını ben şahsen düşünmüyorum. 10 olur bana göre en fazla.
 
Hocam, o monitörün kargoya paketlenme şekli ve kullanılan malzemeler bayağı ağır olmuş anlaşılan. Kutusu, ambalaj malzemeleri falan derken, toplamda 17 kg'ye çıkmıştır. Fazla endişelenme, sağlamlık için ağır paketleme yapılmış olabilir.
 
Hocam takip numarasından kaç kilo yazdığını söyleyebilir misiniz?

Ben birkaç gramlık ürünler satin aldığımda kargoda 7kg gözüküyordu ilginç bir şekilde. Ama kargo ulaştıgında elim kadar hafif bir şeydi. Muhtemelen ağırlıkları değişik ölçüyorlar şahsi düşüncem. Çünkü senin monitörün 7kg olup kargolamasi 17kg olamaz saka gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı