PS5 Slim alınır mı?

kaannzy

Centipat
Katılım
17 Mayıs 2023
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
En son kullandığım konsol PS2'di ve geçenlerde 4K 120Hz televizyon aldım, ben de bu televizyona değer bir konsol alayım dedim. Sadece PC'm vardı 6650XT'li. PS5 Slim siparişi verdim, YT'den videolarına bir baktım ve RDR2, Cyberpunk vesaire vesaire her şeyi native 4K olmamasına rağmen 30 FPS oynatıyormuş, benim kart da 30 FPS oynatıyor zaten dedim. Siparişi iptal edeyim mi yoksa televizyondaki ile PC'deki bir değil mi? Yorumları gormek istedim.
 
5 alıp geçin. Aynı diye biliyorum fiyatları.
 
Ne bıleyım hıc beklemıyodum pazarlama stratejilerine inanmamak lazım, hala fatura olusturulmadı ıptal edebılırım yanı onu sormak istedim ps5 pro'yu mu bekleyeyım yoksa dursun mu
Aceleniz yoksa Pro bekleyin. Onun dışında slim de alınabilir.
 
O zaman PS5 Slim Xbox One X ten daha düşük performanslı.
 
Ne bıleyım hiç beklemıyordum pazarlama stratejilerine inanmamak lazım, hala fatura olusturulmadı ıptal edebılırım yanı onu sormak istedim PS5 Pro'yu mu bekleyeyım yoksa dursun mu?

Almadığınız her gün zamlanacaktır. Almamak için mantıklı bir sebep yok PS ile PC'nin 30 FPS'si aynı değil zaten. Pro'yu beklemekte mantıksız çıkacağı bile belli değil çıksada Slim'i satar Pro'ya geçersiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı