G4560 ve GTX 1060 Darboğaz olur mu?

Sihirbazın linkini atarak sistemi paylaşamazsınız. Ekran görüntüsü olarak paylaşın.

G4560 için ise 1060 pek mantıklı bir tercih değil. Darboğaz yaşanacaktır.
 
@Akif Hocam sistem paylaşılmış gözüküyor linke tıklayınca.
@canberk5266 Hocam mantıklı bir seçim değil. Sistem güzel. SSD'yi yapabiliyorsanız Samsung yapın daha iyi bir tercih olur. 1060 yerine 1050Ti veya RX570/RX470 seçerseniz darboğaz olmaz, artan para ile de kasayı daha güzel bir kasa yapabilirsiniz, önerim kasa ve PSU ayrı almanız olur.
 
Sistem çok güzel fakat arkadaşların dediği gibi böyle güçlü bir kartın o işlemciyle tam performansını veremeyeceğini düşünüyorum.Geri kalanıyla sistem güzel ssd seçiminiz iyi iops değerleri güzel kısacası sistemin güzel fakat uygun fiyatlı ryzen veya intel işlemcilere tekrardan bir bakmanızı öneririm bu kartın hakkını verecek bir seçim yaparsanız sistem on numara olur.
 
İşlemciyi idareten alacaksan ancak bu şekilde önerebilirim. Ama en kısa zamanda işlemciyi i5 ile değiştirmen gerekir. Uzun süre G4560 ile beraber kullanacaksan kalan parçalar için daha dengeli tercihte bulunman senin için iyi olur.
 
Hangi markadan RX570 almam daha iyi olur? Asus mu Sapphire mi? Bir de Ben Nvidia'nin denetim masasi ve Nvidia GeForce Experience kullanmak için 1060 seçmiştim. AMD'nin onun gibi kullanimi kolay programı var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende G4560 ve GTX 1050 Gaming X 2G ekran kartı var, FarCry Primal'da ortalama %60 işlemci kullanımı görüyorum. Bence yeni nesil oyunlarda sorun yaşarsın.
 
Sihirbazın linkini atarak sistemi paylaşamazsınız. Ekran görüntüsü olarak paylaşın.

G4560 için ise 1060 pek mantıklı bir tercih değil. Darboğaz yaşanacaktır.
AMD safında RX 570 4 GB G4560 için sınırdır ve o da ufak bir darboğaz yapar.
Intel safında GTX 1050 Ti G4560 için en ideal karttır. Bu kartta darboğaz söz konusu olmaz.
Ancak 2-3 aya kadar işlemci yükseltmesi düşünülüyorsa alınabilir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı