Türkiye 2-1 Avusturya

Çeyrek finale çıktık arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Çok güzel bir maç oldu bence.
Son saniye sandalyeden düştüm yanlışlıkla gol oldu sanıp. Kafamda buz ile duruyorum. Keşke izlemeseydim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ilk başta turnuvada gruplardan bile çıkacağımızı düşünmemiştim, ama bizim çocuklar beni yanılttı. İyi ki de yanılttı, eğer bu turnuvada yarı final, final veya kazanırsak bu başarı Montella'ya asla yazılamaz. Tebrikler millilerimiz, böyle devam.

Kime yazacak başarıyı?
Aynı takım Stefan Kurtz ile bu oyunun yarısını oynamadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanımızın aktığını ve gurur duyduğumuzu dibine kadar hissettik. Tüylerimiz diken diken oldu ve aldık. Son ana kadar mücadele eden milli takımımızın kalplerinden öpülür, bu vatana böyle futbol lazım.
 
Sarı saçlı yandan çakma Icardi barış alper hariç hepsinin ayağına sağlık.

Barış Alper 2. gole en çok katkı sağlayan adam. İstese topu kornere çıkartmak yerine kendi deneyip şut atabilirdi ama takımı düşündü, topu kornere çıkarttı ardından golü bulduk. Neden nankörlük yapıyorsunuz? Muhtemelen Galatasaray düşmanı olduğunuz için çekemiyorsunuz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı