Türkiye 2-1 Avusturya

Utanacak bir şey yapmıyorum objektif olduğunu kanıtla diyorum sana sadece yazıyı paylaşmışsın hesabın sana ait olduğu belli bile değil ama sana yine de inanıyorum iyi günler.

Forumda sosyal medya hesaplarımı mı vereceğim?
 
Dediğim gibi milli takım maçındaki pozisyonlar için "X takımın oyuncuları yaptı." diye bölücülük yapan biriyle ben bir şey konuşmam. Milli takıma kötülük etmekten başka yaptığınız bir şey yok. Aklımda yanlış kalmış diyor bir de. Ne doğrun var ki bu aklında doğru kalsın.
Sen takımın en iyilerinden biri, her maça canla başla mücadele eden birine saçma sapan çamur atınca bölücülük olmuyor da, ben o beğenmediğin Galatasaray'lı futbolcuları örnek gösterince mi bölücü oluyorum? Senin başkanın her gün bölücülüğün alasını yapıyor be! Sen ne konuşuyorsun daha kardeşim? Bölücülükten, kutuplaştırmadan bahsedecek son kişi sizsiniz. Türk futbolu bu haldeyse 1 numaralı suçlu sizsiniz. Hani derler ya hain dışarıda değil içeride, aynen öyle. Boşuna dışarıda aramaya gerek yok. Böylesi bir günde bile golü yok, asisti yok bilmem ne ıvır zıvırları yapacak kadar seviyesiz bir karaktersin. Birlik beraberlik olmamız gereken yerde bölücülük, kutuplaştırma ve ayrımcılığı sonuna kadar yapıyorsun. Sizden de bu beklenirdi zaten.
 
@Einstein beni yanlış anlamışsın sen. Ben Barış forvet oynamalı demedim bencede sağ da oynamalı. Ama forvette oynayacak oyuncu Cenk de olmamalı Semih de. Cenk hiç hiç hazır değil düşünülmemesi gerekiyor. Semih’in de daha çok göstermesi gerekiyor kendini. Yusuf yazıcı ya da Kenan’ı denerim ben forvette.

Yunus’u oynatmasına ben de karşıydım Portekiz maçında. Ama Montella’nın da neden yaptığını anlayabiliyorum. 3 tane hızlı kontra’da iş yapacak hücum oyuncusuyla başlamak istedi. Arda’nın da 90 dakika çıkaramayacağını biliyordu (şu anda 90 dakika oynamamalı) bu yüzden Yunus’u tercih etti ama bence de yanlıştı bu tercih.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı