Sosyal'de Kullanıcı Engelleme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alpayguzbey

Hectopat
Katılım
27 Nisan 2015
Mesajlar
341
Çözümler
1
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Technopat.net Sosyal'de kullanıcı engellersem ne gibi bir etkisi olur? Ayrıca site yöneticilerinden birisini engellersem de ne etkisi olur bana? Kullanıcılardan engellemeyi düşündüğüm birisi yok, sadece merak ettim. Ama yönetici olabilir belki.
 
Mesajlarını görmek istemediğiniz üyenin profiline girip Göz Ardı Et bağlantısına tıklayın. Bunu yaptıktan sonra üyenin mesajları size gösterilmeyecektir, yine de görmek isterseniz sayfanın sonundaki Göz Ardı Edilen İçeriği Göster bağlantısına tıklayabilirsiniz.

Adsız-15.jpg
 
Evet bu özelliği biliyorum. Denedim ama hem o kişiyi görmek istemiyorum hemde o kişinin benim mesajlarımı görmesini, cevap yazmasını veya beni etiketlemesini istemiyorum. Komple uzak dursun yani kesin çözüm:)
 
Tek taraflı böyle bir özellik yok, ancak o da sizi göz ardı ederse dediğiniz olur :)
 
"Göz Ardı Et" diyerek kendinizi engelemmek istediğiniz kişiye karşı savunmasız bırakabilirsiniz :saçma: Technopat'taki tek saçma özellik. Bu özelliği devreye sokarak karşı kişiye değil, kendinize engel koyuyorsunuz.

Belki engel koyarak o kişinin konuma- mesajlarıma yanıt vermesini engellemek istiyirum. Değil mi yani?

Not: Engel koymak istediğim bir üye yok, hani madem böyle bir özellik var o zaman olması gerektiği gibi çalışması taraftarıyım sadece :)
 
@er36po geldin konuya direk nokta atışı yaptın:) Benim demek istediğim bu işte. Yani adam belki hala bana sallamaya devam ediyor. Nereden bilicem ben bunu:) Bence göz ardı et falan değil de direk kişiyi engelle diye bir seçenek olmalı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı