Elektronik Glorious Model O Pro 999,10 TL!

Uzun zamandır Wireless mouse istiyordum daha dün garantiden Logitech G102 mouseum geldi ama yine de aldım bunu hiç araştırma yapmadan. :D umarım iyidir yani pek bilmiyorum mouse işlerini.
 
Razer DeathAdder v2X HyperSpeed kullanıyorum aralarında ne gibi farklar var? DeathAdder v2'nin kablolusuda elimde mevcut, onu satıp bunu yedek olarak alabilirim malum fiyatlar artarken yedek bir mouse almak istiyorum.
En büyük fark pilden bataryaya geçiş olacaktır, onun dışında gerisi benzer. Shape ve ağırlık dışında.
 
Razer DeathAdder v2X HyperSpeed kullanıyorum aralarında ne gibi farklar var?

Razer pille birlikte 100 gramı aşarken bu mouse neredeyse yarı yarıya. En büyük fark bu aralarındaki. Bunun yanında sensörü sanırım daha iyi, ben de bu sensör mevzusunu çok anlayabilmiş değilim ancak ivmelenmesi vs daha iyi sanırım Glorious'un.
 
Benim kargo geldi. Çok tatlı oldu be
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20240712_114832.jpg
    IMG_20240712_114832.jpg
    124,9 KB · Görüntüleme: 105

Technopat Haberler

Geri
Yukarı