PS3 FAT Alınır mı?

TheNovaPunchers

Hectopat
Katılım
6 Mayıs 2017
Mesajlar
217
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Arkadaşlar bütçem kısıtlı bu yüzden direkt PS3'e yöneldim. Xbox istemiyorum çünkü PS özel oyunları çok güzel. Arkadaşlar ben 450 TL'ye Fat kasa 320 GB PS3 buldum. Sizce alayım mı? Birde 600 TL'ye Slim kasa var. Hangisini seçsem kararsız kaldım. Fat kasaya hem çok sesli hem de çok elektrik harcıyor diyorlar doğru mudur? Fat kasa alsam ses beni rahatsız eder mi veya elektrik faturası büyük bir ölçüde oynar mı? Bu arada günde 2-3 saat falan oynarım. Umarım cevaplarsınız teşekkürler.
 
Kafana hangisi yatıyorsa onu al. Fat kasa alıyorsan içinin açılmamış olmasına ve tamir görmemiş olmasına dikkat etmeni tavsiye ederim. Elektrik faturası konusuna gelince slim daha avantajlı fakat fat kasanın en fazla ayda 20TL harcayacağını düşünüyorum. Fat kasa alırsan satarken sorun yaşayabilirsin. Kimse fat kasa almak istemiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izlemen bayağı yararına olur.
 
Öncelikle değerli yorumun için teşekkürler. Ben ikinci el olarak satın alacağım. Ama ya aldığım kişi bana yalan söylerse hiç açılmamış tamir görmemiş diye. O zaman bir problem olur mu?
Fotoğrafta bir etiket var en üstte. Oradaki etiket içinin açılıp açılmadığını anlamanı sağlar. Açılmış ise tamir görmüş olma ihtimali yüksek. Kolları alırken de orijinal olmasına dikkat edin. Orjinal kollarda kolu açma butonu içeri tamamen göçmez biraz, yüksek durur.
 

Dosya Ekleri

  • ps3hdd.jpg
    ps3hdd.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 1.043
XBOX 360 al 300 400 liraya kalan parayla kırık değilse kırdırabilirsin zaten PS3 düşünüyosan orjinal oynayacağını sanmıyorum boşunada alma yani eski nesil için orjinal alınmaz.
 
XBOX 360 al 300 400 liraya kalan parayla kırık değilse kırdırabilirsin zaten PS3 düşünüyosan orjinal oynayacağını sanmıyorum boşunada alma yani eski nesil için orjinal alınmaz.
Arkadaş PS3'e özel oyunları sevdiğini belirtmiş. Kafadan elemiş XBOX 360'ı.
 
Hala kaya gibi FAT lar var. Daha dun kirilmasi icin FAT geldi. Adam 2 saat GTA 5 oynadi fandan cit yok.

Sende alacaksan al. Icini ac temizle. Macunlarini yenile. (Bu saatten sonra orjinal FAT bulamazsin hepsi kiriktir ama) Sonra Fan Control Utility ile 65 dereceyi gecmeyecek sekilde ayarla 1-3 sene goturur seni. Ama cok pahali 600 e slim. Bizim burda 350 ye SuperSlim var. Canakkale LetGo dan bak.
 
Fat almanın tek bir sebebi olabilir. O da önünde 4 USB olan, ilk ama ilk çıkan modelin PS2 oyunlarını da donanımsal olarak oynatması. Buna niyetin yoksa fat almanın pek esprisi yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı