Hikayesi Güzel Olan Oyun Önerisi

SemihMutlu077

Kilopat
Katılım
14 Mayıs 2017
Mesajlar
82
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar malum yarın yaz indirimleri başlıyor, ben de bir kaç oyun alacağım ama hikaye tarzı olan oyunlar da ilgimi çekti. The Witcher serisine ilk oyundan başlayıp girsem ilgimi çeker mi, Metro serisi güzel midir ? Hangisini almamı önerirsiniz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Metro, Witcher güzel serilerdir. Bunun harici Max Payne, Mafia, Uncharted, Tomb Raider, Mass Effect, güzel oyunlar bir bak.
Ps4 yok Xbox 360 var ara sıra girip Just Dance oynadığım Mass Effect'i pek düşünmüyorum. The Witcher 3 Goty ve Metro Bundle aldım. Witcher şuan 2 saat oynadım pek içine çekemedi ama devam edicem, metroları daha indirmedim. Tomb Raider'ın ilk oyununu Xbox'da bitirip beğenirsem bi ara Rise of the Tomb Raider alabilirim. Max Payne'i de pek düşünmüyorum. İlginiz için teşekkür ederim.

Bilgisayarın kaldırıyorsa Hitman veya The Walking Dead oyunu alabilirsin
Hitman'ın en son çıkan oyununu alacaktım 6 bölüm çıkmış daha da çıkarmamışlar aamlarda altta önermiyordu o yüzden almadım. The Walking Dead'i eskiden habere kanallarda izlerdim, New Frontier'e geçtiğinden beri takip etmedim. Tales from the Borderlands alıcam inşallah. İlgin için teşekkür ederim.

Bence fallout 4'e de başlayabilirsin ben oynuyorum gayet güzel gidiyor tabi ingilizcen iyi bir seviyedeyse.
Fallout 4'ü almayın diyolar hikaye bekliyorsanız Fallout 3 daha iyi diyolar, ben Fallout'a Fallout Shelter'la giriş yapmıştım, baya ilgimi çekti sonra Dost Kayaoğlu'ndan izlediğim videolarla vazgeçtim almaktan. Tavsiyeniz için sağolun.

Life is Strange önerimdir. Max Payne 2, AC, GTA SA, FarCry, Red Dead Redemption, Skyrim, GoW, Last of Us. Bunlar çok güzel hikayeye sahip.

Ps3 veya Ps4 yok o yüzden Last of us ve GoW'u geçtim. Skyrim yerine Dark Souls alıcam bi ara, Red Redemption'ı 2. oyunu gelmeden bitirmek istiyorum. (Umarım bilgisayara gelir) Far Cry 4'ü bitirdim o Outpostları ve Forterstları gizlice ele geçirmek çok hoşuma gidiyordu, tabi 30-40 saat oynayınca baydı, Far Cry 4'ü bitirince Far Cry 3'e geçmek istiyordum belki sonra bu aralar Far Cry 5'den ümitliyim. Gta san andreas'ı bitiriyodum çok küçükken baya bir ilerlemiştim bi görevde uçar sürmeyi geliştirmelisin diyodu bende gidiyodum uçak okuluna, zar zor çoğu şeyi yaptım, tuşunu bilmediğimden takla atamadım öyle kaldı, daha sonra ilerisini izledim öyle bitti. Life is Strange yerine Tales from the Borderlands almak istiyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı