herhangibireleman
Picopat
- Katılım
- 4 Temmuz 2024
- Mesajlar
- 20
Bütçeme uygun mekanik klavye öneriniz var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
TKL sizin için sorun değilse ben şuanda Redragon Horus K618 kullanıyorum. Low profile o yüzden tuşları hassas gelebilir fakat alışınca sorun olmuyor. Ben Gaming Gecesinden 1400TL civarı fiyata almıştım. Bu gece gelirse bakabilirsiniz.Bütçeme uygun mekanik klavye öneriniz var mı?
Ne için kullanacaksın? Oyun ise ne tür? TKL olur mu?
merhabalar ben de k618 e bakıyorum da dayanıklı mıdır acaba? uzun süre götürür mü? bir de k556 hakkında ne düşünüyorsunuzTKL sizin için sorun değilse ben şuanda Redragon Horus K618 kullanıyorum. Low profile o yüzden tuşları hassas gelebilir fakat alışınca sorun olmuyor. Ben Gaming Gecesinden 1400TL civarı fiyata almıştım. Bu gece gelirse bakabilirsiniz.
O bütçede redragon iyi gider, e yaso mu ne öyle bir marka vardı ona da bakabilirsin, veya royal kludge. Seçeceğin model kendi zevkine kalmış zaten.Genel olarak çoğu oyunu rahatlıkla oynayacağım tür klavye arıyorum önerdiğiniz klavyelere bakacağım başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz teşekkürler.
Hocam hot-swap kavramını araştırmanızı öneririm uzun ömürlü bir klavye arıyorsanız.merhabalar ben de k618 e bakıyorum da dayanıklı mıdır acaba? uzun süre götürür mü? bir de k556 hakkında ne düşünüyorsunuz
![]()
GamePower Ogre Rainbow 60M Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.