Çoklu Monitör Nasıl Yapılır?

DeadlyShot

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2017
Mesajlar
341
Çift monitör nasıl yapılacağı hakkında ufak bir fikrim yok. Video da aradım bulamadım. Özete gelelim. Ben render yapıp bir yandan oyun oynamak istiyorum film açmak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız veya yardımcı olacak bir link atarsanız çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
 
Eğer ekran kartınıza ve monitörlere uygun takabileceğiniz kablolar hazır ise tek yapmanız gereken kabloları monitörlere ve ekran kartına bağlamak.

Örneğin: Ekran kartınızda 2 HDMI ve 2 DP bağlantısı bulunuyor. Monitörleriniz HDMI destekliyor. 2 HDMI tipi kablonuz bulunmakta. Bu kabloları monitörlere bağlayıp daha sonra ekran kartındaki 2 HDMI girişine takıyorsunuz ve dilediğiniz şekilde kullanabiliyorsunuz.

NOT: Windows + P tuşlarına aynı anda basarak monitörlerin nasıl görüntü vermeleri gerektiğini ayarlayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Gtx 1070 ile çok rahat birden fazla monitörden görüntü alabilirsiniz.Yukarıdaki videoyu izlerseniz aklınızda soru işaretleri kalmayacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı