Bim'de Satılacak Apple Ürünleri

Dayanıklı mı derken? Yani ben koşuda kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Ama dışarı sesi alıyor biraz o kötü ear-plug tarzı yapsalar keşke yeni modelle beraber.
Dışarıya ses vermiyor dimi? Bir keresinde kızın biri minibüse binmişti. Son ses müzik dinliyor. "Arsız Bela" :D Biz de dinliyoruz haliyle. :ROFL: Kimse de bir şey demedi. Kız indi az ilerledik millet kahkaha atmaya başlamıştı. :ROFL:

Bu yüzden dışarıya ses vermesin yani. :)

Ya da ben kulaklık tavsiyesi diye ayrı bi konu açayım... Ona göre bir şey alayım. :kahve:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
"Arsız Bela" ile yakalanmakta fenadır valla:) Sen de "Aç sesi aç aç" çalsaydın karşılık olarak:) Açıkçası ben metroda son ses Spotify dinliyorum kimse dönüp bakmadı bile şimdiye kadar:) Sadece ekranda şarkı resmi değişince bakıyorlar:) Al gitsin bence 55 TL beğenmezsen satarsın direk alırlar:)

@Selim C. yeni konu açarsan da beni etiketler misin? Kulaklık tavsiyelerine bir bakmak isterim bende.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
"Arsız Bela" ile yakalanmakta fenadır valla:) Sende "Aç sesi aç aç" çalsaydın karşılık olarak:) Açıkçası ben metroda son ses Spotify dinliyorum kimse dönüp bakmadı bile şimdiye kadar:) Sadece ekranda şarkı resmi değişince bakıyorlar:) Al gitsin bence 55TL beğenmezsen satarsın direk alırlar:)

@Selim C. yeni konu açarsan da beni etiketler misin? Kulaklık tavsiyelerine bir bakmak isterim bende.
Aslında iyi bir yatırım aracı ha. 55'e al 100'e sat... :ıslık:

Çadır ne kadardı? :D

Dur, aklıma branda geldi. 10 TL'ye alırım. 2 de demir çubuk. Sabah 5'ten sonra oradayım. :ROFL:
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı