AMD R5 M230 Format Sonrası Tanıtamama Sorunu

https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/viwgq307.exe
Bu BIOS ile sürümü düşürün. 3.07 sürüm ama üretici yine hatası yüzünden içinde 3.06 var. Bu şekilde gelecektir ancak farklı sorunlar baş gösterecektir. Üretici düzgün bir BIOS üretememiş o yüzden bu durumlar başınıza geliyor.
 
Son düzenleme:
Valla ustam BIOS'u baya bir kurcaladım buraya konu açmadan önce lenovonun garanti sistemini çok seviyorum. İçini açsan berbat bile etsen yine senden ücret almıyorlar fakat anakartın değişmesi gerekecek muhtemelen çunku AMD direk chipseti değiştirmiyor. Fakat garantim bitti benden anakart ücreti mi isterler yoksa garanti uzatma gibi bir şey var mıdır? 50 100 TL karşılığında garanti eklenebiliyorsa benim işime gelir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ustam biosu baya bir kurcaladım buraya konu açmadan önce lenovonun garanti sistemini çok seviyorum içini açsan berbat bile etsen yine senden ücret amıyorlar fakat anakartın değişmesi gerekicek muhtemelen çunku amd direk chipseti değiştirmiyor. fakat garantim bitti benden anakart ücreti mi isterler yoksa garanti uzatma gibi bir şey varmıdır. 50 100 tl karşılığında garanti eklenebiliyorsa benim işime gelir

Windows 8.1'i seçtikten sonra Default Settings yapıyor musun?
 
garanti uzatma gibi bir şey var mıdır?
| Lenovo (TR)
Seri numaranı yazıp kontrol edebilirsin. Ancak garanti uzatma alttaki linkte yazdığı gibi normal garanti süresi bitmeden garanti içindeyken yapılması gerektiği belirtilmiş çoğu ürünlerde de durum bu şekildedir zaten.
Upgrade Warranty
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı