- Katılım
- 24 Temmuz 2020
- Mesajlar
- 2.214
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 6
4080 laptop oyun oynarken laptop bir anda kapanıyor. Oyunlar orijinal daha önce aynı sebepten servise gönderdim halen düzelmedi. Sorun ne olabilir?
Isınma sorunudur. Ne zaman servise gönderdiniz ve neden gönderdiniz?4080 laptop oyun oynarken laptop bir anda kapanıyor. Oyunlar orijinal daha önce aynı sebepten servise gönderdim halen düzelmedi. Sorun ne olabilir?
Isınma sorunudur. Ne zaman servise gönderdiniz ve neden gönderdiniz?
Hocam ihtimal vermedim ki öyledir dedim zatenIsinma sorunudur degil. Isinma sorunu nokta. Bilen birine veya servise bakima gonder. Sivi metal/ macun degisimi talep et. Fanlari kurum bagladiysa 90 dereceden assagi inmeyen islemci sicakligi dolayisi ile kapatir kendini.
Birkaç ay oldu servise göndereli. Oyun oynarken kapandığı için göndermiştim. Laptopta sorun yok deyip geri gönderdiler.Isınma sorunudur. Ne zaman servise gönderdiniz ve neden gönderdiniz?
Open Hardware Monitor - Core temp, fan speed and voltages in a free software gadget Arkada bir oyun açıkken bu uygulamayı açıp ekran görüntüsü atar mısınız?Birkaç ay oldu servise göndereli. Oyun oynarken kapandığı için göndermiştim. Laptopta sorun yok deyip geri gönderdiler.
MSI Vector.Hangi marka model laptop kullanıyorsunuz.
Hemen atıyorum.Open Hardware Monitor - Core temp, fan speed and voltages in a free software gadget Arkada bir oyun açıkken bu uygulamayı açıp ekran görüntüsü atar mısınız?
Hocam ihtimal vermedim ki öyledir dedim zaten.
4080 laptop oyun oynarken laptop bir anda kapanıyor. Oyunlar orijinal daha önce aynı sebepten servise gönderdim halen düzelmedi. Sorun ne olabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.