FIFA 23 varken FC 25 almak mantıklı mı?

FC24 ile tek farkı FC 25 daha hızlı, FC 25 de savunma bayağı zorlaşmış. Onun dışında bir fark görmedim oynanışta. Tabii benim deneyimlerim bunlar.
Olabilir hocam, çok fazla oynamadığım için biraz olumsuz yaklaşıyor olabilirim. Bana da FC25 çok ağır geldi, ağır olması gerçekçilik bakımından iyi ama oyun çok hantal geldi.
 
Şahsi görüşüm, yıllardır her çıkan oyun bir öncekinden kötü oluyor. O farklılıklara alışmak çok zor olmuyor aslında.

Bence de öyle, özellikle momentum konusunda. Rivals kasarken rakiple değil oyunla karşı karşıya oluyorum. FIFA 23 oynanış anlamında hızlıydı güzeldi gerçeklik takıntısı yoktu sonra bozdular.
 
FC 25 iadesini yaptım. Fazla Online gireceğimi düşünmüyorum FIFA 23 kariyer yapmaya devam edeceğim. 2 saatten az bir süre oynadım FC 25'i ve o sürede FPS yukarlarda olmasına rağmen sürekli donma takılmalar oldu.

Optimizasyonu çöp maalesef, ama ben yaşamadım Allah'tan. 1 aylık EA Play alıp 10 saat FC 25'i denemeni, FC 25'i beğenmezsen de FC24'ü oynamanı tavsiye ederim. Bir değişiklik olur.
 
Bunu söylemem yasak mı bilmiyorum ama FC 25 Showcase full yapılabiliyor oyunun bazı dosyaları değiştirilerek. Oyunun tüm offline modlarını oyunun full sürümü şeklinde oynayabiliyorsunuz.
 
Bunu söylemem yasak mı bilmiyorum ama FC 25 Showcase full yapılabiliyor oyunun bazı dosyaları değiştirilerek. Oyunun tüm offline modlarını oyunun full sürümü şeklinde oynayabiliyorsunuz.

Yeni transferleri maalesef koyamıyoruz hocam öyle. Bende denedim ancak en baştaki transferler var. Öyle olunca da zevk alamadım. Yama yok internette.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı