35.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
35000
Ya sen yaparsında kötü olur mu hocam 😁. Şaka bir yana eline sağlık gayet güzel sistem olmuş. Sadece anakart yok 🤣.

Yazım denetimine tıkladım yanlışlıkla Colorful Battle B650M Pro önermiştim normalde.

Alın artık sorun aramayın sistemde.
 
Yazım denetimine tıkladım yanlışlıkla Colorful Battle B650M Pro önermiştim normalde.
Fiyatına göre güzel bir anakart. Colorful anakart piyasasında Xiaomi gibi takılan bir arkadaş. Doğu pazarında daha popülerler, bizde çok bilindik değil. F/P ürünü. Sadece bios konusunda mutlu olmayan kullanıcılar vardı. Onun dışında bir problemi yok. Güzel sistem önermişsiniz hocam elinize sağlık.
 
Fiyatına göre güzel bir anakart. Colorful anakart piyasasında Xiaomi gibi takılan bir arkadaş. Doğu pazarında daha popülerler, bizde çok bilindik değil. F/P ürünü. Sadece BIOS konusunda mutlu olmayan kullanıcılar vardı. Onun dışında bir problemi yok. Güzel sistem önermişsiniz hocam elinize sağlık.

İlk kez deniyorum anca böyle oluyor bizdende efebatiin hocam uyumuş mısıl mısıl yoksa onu transfer edecektim konuya.
 
Artık senden daha çok öneri bekliyoruz hocam 😁.

Geceleri güzellik uykusunda oluyor Efe hocam 🤣.

He ya ne demezsin aslan parçası her gün sistem dizip not defterine kaydediyor gece rüyasında kurduğu sistemlerle 4K oyun oynuyor.

Doğrudur hocam bence 1x16 RAM yerine 2x8 daha iyi olur aşağı yukarı aynı fiyata geliyorlar.

Keşke random atabilsek.

Hocam ileride upgrade ederse 1 tane daha 16 takar 32 yapar daha rahat iş bence.
 
He ya ne demezsin aslan parçası her gün sistem dizip not defterine kaydediyor gece rüyasında kurduğu sistemlerle 4K oyun oynuyor.
Tabi tabi, adam notlarına kaydetmiş hemen tak tak atıyor. Ben her konuda tek tek elle topluyorum. Bende geçicem not işine 🤣.

Hocam ileride upgrade ederse 1 tane daha 16 takar 32 yapar daha rahat iş bence.
Kesinlikle. Her zaman 2 slot ram kullanılmalı. O yüzden ileri deki upgrade düşünülerek single 16 alıp ileride 2x16 yapılması daha mantıklı.
 
Tabii tabii, adam notlarına kaydetmiş hemen tak tak atıyor. Ben her konuda tek tek elle topluyorum. Bende geçeceğim not işine 🤣.

Benim uzmanlık alanım değil vallahi Efe hoca gidince enerji alıyorum toplama işinde onun dışı her soruna bakıyorum PC toplama dışında😀

Enermax PSU önerirken çekindimde öven övüyor bilemedim.
 
Benim uzmanlık alanım değil vallahi Efe hoca gidince enerji alıyorum toplama işinde onun dışı her soruna bakıyorum PC toplama dışında😀
Ama ilk sistemin çok başarılıydı hocam. En zoru düşük bütçede toplamaktır. En F/P ürünü bulmak zor iş. Birde parçaların her gün değişen fiyatı işleri zorlaştırıyor. Her parçaya minimal zam gelse dahi bütçeyi zorluyor totalde. O yüzden ilk sisteme göre çok başarılıydı bence. Efe hocamı tahttan edersin🤣.
 
Ama ilk sistemin çok başarılıydı hocam. En zoru düşük bütçede toplamaktır. En F/P ürünü bulmak zor iş. Bir de parçaların her gün değişen fiyatı işleri zorlaştırıyor. Her parçaya minimal zam gelse dahi bütçeyi zorluyor Total'de. O yüzden ilk sisteme göre çok başarılıydı bence. Efe hocamı tahttan edersin🤣.

Efe hocayı transfer eden bendim 120 milyon dolar bonservisle kendisi bizzat benden eğitim alıyor o konuda😀(şimdi gereksiz mesajlardan yasaklanacaz)
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı