5000-6000 TL Oyuncu Bilgisayarı Toplama

@Toprak Aga Bu bütçeye daha kaliteli bir PSU alınabilir. Genel olarak güzel.

O PSU da iyidir fakat 4000₺ üstü bütçelere önermem.
 
@Toprak Aga Evet sistem güzel. Bu yukko bana pek güven aşılamadı ama. PSU düşük kalmış bu sisteme. Arkadaş sanıyorum 1080P oynayacak o yüzden GTX 1080'de çok abartı olmuş. Kendi bilir elbette.

En azından FSP Hydro 600W veya EVGA 600B alınabilir. +100TL daha aşıver. :)
 
@Pantheon hocam bu PSU yeterli olacaktır. Bu PSU serisinin yeterli olacağını düşünüyorum. Şimdi 750W eklesek gereksiz olur bence.

Yukko sitesi gayet güvenilir yerdir hocam. Ben satıcıların yorumlarına, değerlendirme puanlarına bakıp ona göre tavsiye veriyorum siz değerli arkadaşlarıma. :)

@Neko PSU olarak hangisi seçilmeli peki? 650W bir tane tavsiye et bakalım. Merak ettim.
 
Sistem toplayan arkadaşlar çok teşekkür ederim.

1070 1080 gerçekten düşünmüyorum çünki gidip televizyona ya da 4k bir monitöre bağlamayacağım. 144 hz oyunlarımı oynayıp yoluma bakacağım :D

Bu yüzden @Pantheon ve diğer arkadaşlar size sorum şu aslında;

GTX 1060'lı bir sistem dizip i7 7700k almak mı? (sıvı soğutucu vs. dahilinde diğer herşeyle birlikte 6000 civarı ediyor)

yoksa

GTX 1070 alıp, Ryzen bir işlemci satın almak mı? sanırım aynı fiyatlara geliyor emin değilim ama. Bu güne kadar INTEL'ci oldum. Yolumdan da şaşmak istemiyorum ve şu konuya değinmek isterim. Her bilgisayar bana göre 3-4 sene sonra zaten teknolojik bir çöp. Yani yeni bir sistem dizeceğim zaman işlemciyi upgrade edip bırakacağımı düşünümüyorum kim bilir neler çıkacak.

Bundan dolayı şuanın sistemi önemli benim için. İleride UPGRADE yapmak yerine PC değiştirmeyi yeğlerim

Nasıl yapsak?
 
V1.jpg

V3.jpg

Seçim senin. İlla 1060 istiyorsan. :)

@Toprak Aga DSR ben denedim pek efektif değil. Mouse lag oluyor. Tam tadını alamıyorum ben.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı