Sıvı soğutma önerisi

Bu bütçeye kule tipi hava soğutucu önermeye gelenler olmaz umarım. 7800x3D'ye 240mm sıvı soğutucu veya kaliteli bir hava soğutucu bile yetebiliyor. Ancak sen sıvı soğutma ve 320mm istiyorsan ona göre önermeler yapılır. Bu kasaya da zaten hava soğutma değil, sıvı soğutma yakışır. Kule tipinin tek avantajı daha uzun ömürlü olması.
 
Yaklaşık 1 yıldır Thermalright kullanıyorum. Birebir değişim garantisi var bi sorun olursa. Tamirle uğraşmıyorsun. Aqua Elit 360mm kullanıyorum ama artık satılmıyormuş. Görsele verdiğin önem kasa ve o işlemciye sıvı soğutma 360mm istemenden belli. Bende aynıyım. Thermalright Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Bu ürünü önerebilirim. Kendi kasamda bu şekilde. Seni anladığımı anlan için ekledim 😅
 

Dosya Ekleri

  • Setup.jpg
    Setup.jpg
    154,9 KB · Görüntüleme: 44
Hocam zaten 360mm istememin sebebi şıklık bir bakima hava sogutma iyi olabilir ama hep PC toplarsam sivi soğutma takmaliyim takintisindan dolayi sivi tercihim var.
 


 
İstedigim PC ve masasi bu sekilde işte güle güle kullan konudan bagimsiz bir soru soracağım ama ekran kartini nasıl oyle bagladin.
 
MSI sıvı soğutma konusunda pek basarili olmadigini duydum.
https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...l-1700p1851p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-44384 bu modeli gordum nasıl sizce.

Daha kasa almadim ekran kartım ve islemcim var. Kasanin linkini alabilir miyim?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı