S10 FE alırdım ben.
V9 iyi hoş ama güncelleme desteği hakkında kimsenin bilgisi yok. Honor'da açıklamıyor. Sırf 7 sene kafam rahat kullanmak için bile S10FE alırdım.
Niye?
Güncelleme bu kadar önemli mi Max kaç sene gidecek zaten.
Pad 9'un geçen sene yanılmıyorsam 4 yıl yazılım ve güvenlik güncellemesini vereceğini okumuştum. Doğru mu degil mi bilmiyorum. Fakat soyle bir şey de gerçek ki Samsung evet uzun yillar yazılım güncellemesi veriyor fakat her sürüm yükseldiğinde artık tablet kaldiramamaya başlıyor. Senelerdir Samsung telefon kullanırım 4 yıl sonra telefon artık aldığı guncelleme karşısında çöküyor. Bu amiral gemiside olsa değişmiyor. Yani amacınız 4 5 yıl kullanmakta Honor en iyi tercih bence.
Bende aynısı düşünüyorum ve V9 siparişi veriyorum teşekkürler.
Bende aynısı düşünüyorum ve V9 siparişi veriyorum teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.