Benim için eskilerin aksine mod(lar)la adam etme derdi olmadan, uğraşmadan direkt "tak çalıştır" olarak oyunları en az 1080p ve 60 FPS oynayabilme rahatlığı bayağı iyiydi.
...eskileri "nasıl güvenilir bir şekilde indirilir" derdi olmadan Definitive'lerle direkt üç oyun da elinizin altında oluyor.
Kafanıza estiğinde eskilerin atmosferi (ışıklandırması) için de istediğiniz zaman "Classic Lightning" açıp kapatabiliyorsunuz. Grafikler de herhangi bi' mod aratmayacak kadar elden geçirilmiş.
Herhangi bir bug - sıkıntı da yaşamadım ben, en azından VC ve SA'da. Düzeltilebilecek ya her şeyi ya da çoğu şeyi düzeltmişler gibi, kalan bi' sorun varsa da göze batmıyor.
San Andreas'ı 90 saatte %100'lemişim. Vice City'i bi' kaç saat oynadım, şimdilik saldım ama bi' ara devam etmeyi düşünüyorum.
3'ü oynama niyetim yok ("ham"/"çiğ" bi' oyun olduğunu düşünüyorum), Definitive paketinin tek sıkıntısı - elle tutulur olmayan tarafı o benim için.
Oyunlar, özünde hâlâ aynı oyunlar zaten. Oynanışlarında aşırı değişiklikler yok.
Çocukken oynayabiliyorduysanız - oynadıysanız şimdi de yabancılık çekmeden oynarsınız.
O paraya ilginizi çeken, alabileceğiniz daha iyi şeyler varsa onlara yönelin bana kalırsa. Ne kadar efsanevi ve de çocukluğumuzun oyunları olsalar da modernleştirilmiş nostaljiler için fiyatı (bence) biraz fazla.
Ama yoksa ve de parası size koymayacaksa, "hakkını vererek oynarım" diyorsanız çıktığından bu yana artık alınmayacak durumda değil.
Küçükken bu oyunların orijinallerini oynama fırsatım oldu ancak hikayeleri hakkında hiçbir bilgim yok eğer sorunsuz bir şekilde oyundan atma vs gibi sorun olmayacaksa ve de Türkçe yama kurabileceksem oynamak isterim açıkçası benim beklentim bu yönde.
Hiç işim düşmediği için Türkçe yama mevzusunda bi' şey diyemem ama almaya kararlıysanız ve olur da alırsanız GTATR'nin yamasını deneyebilirsiniz. Herhalde çalışır diye umuyorum.Küçükken bu oyunların orijinallerini oynama fırsatım oldu ancak hikayeleri hakkında hiçbir bilgim yok. Eğer sorunsuz bir şekilde oyundan atma vs. gibi sorun olmayacaksa ve de Türkçe yama kurabileceksem oynamak isterim açıkçası. Benim beklentim bu yönde.
Kurulu değil ama Steam kütüphanesinde SA - 18.84 GB, VC - 9.24 GB, 3 - 4.48 GB olarak gözüküyor bende. İndirilen dosya boyutu ve kurulan dosya boyutu arasında birkaç GB oynayabilir belki.Oyunu şuan yüklü olan var mı, kaç GB? Az yer kaplaması da önemli benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.